Bivši stoper Rijeke: Cleveland i Dinamo bit će prvaci!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 11.03.17. | 11:56

Dinamo bi, kad bi se sudilo prema polufinalu kup-susreta sa Splitom u kojem je bilo 6:0, protiv te iste momčadi i u prvenstvu trebao imati rutinski posao.

Ma zaboravimo to, ovo je potpuno nova utakmica, drukčija utakmica u kojoj će Split biti čvršći. I ne, nemam namjeru nikoga odmarati, pa i ova utakmica donosi tri boda kao i svaka druga“, kazao je trener Dinama Ivajlo Petev koji nije želio odgovoriti na pitanje hoće li navijati za Hajduk protiv Rijeke.

Utakmicu ću gledati, ali ne želim razgovarati o drugima, zanima me moja momčad. Ako Rijeka i dobije, sve će ostati isto. Gdje će kiksati? Svi, pa i Real i Barcelona, gube bodove, Rijeka zasad ne gubi. Ali dugo je prvenstvo, imamo dvije međusobne utakmice i tu će se sve riješiti. Da bi bio prvak, moraš pobjeđivati i ostale, ali i izravne konkurente“, zaključio je Petev te se zadržao u razgovoru o utakmici Barcelone i PSG-a.

Sat vremena nakon toga nisam mogao zaspati, pa takva se utakmica dogodi jednom u 50 godina. Navijao sam za PSG, ali to ti je nogomet. Zašto bi trebalo smijeniti trenera PSG-a? Pa nije on promašio one prilike Di Marije i Cavanija“, kazao je Petev koji će danas izvesti najjaču momčad.

U njoj je svakako Marko Lešković, stoper koji se na pripremama izborio za udarnu postavu i to mjesto više ne ispušta.

Napokon sam potpuno zdrav, odradio sam pripreme kako treba i sad idemo dalje pobjeđivati do kraja. Brzo će i međusobni susret na Rujevici, pokušat ćemo u taj sraz ući sa što manjom bodovnom razlikom. Zbog ozljede sam propustio puno toga u prošloj godini, ali nije me pokolebalo. Nisam bio sretan, ali u sportu ne možeš pobjeći ni od toga“, veli Lešković.

S obzirom na to da ste došli iz Rijeke, pitaju li vas suigrači u Dinamu o Riječanima?

Daleko je još do te utakmice, ali zanima ih iako se svi međusobno jako dobro poznajemo pa ne moram ništa posebno objašnjavati“.

Lešković se s upravom Rijeke nije rastao uz cvijeće i poljupce. Što kaže na to, hoće li dobiti Čačićev poziv, tko će biti prvak u NBA-u te u HNL-u, pročitajte u nastavku teksta OVDJE.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Marko Lešković

Ostale Vijesti