Bivši reprezentativac Hrvatske odbio Berlusconija

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 12.06.20. | 08:57

Primamljiva ponuda stigla je na njegovu adresu, ali…

Mato Jajalo, nekadašnji Vatreni i kapetan U21 momčadi, kasnije i reprezentativac BiH dobio je neočekivanu i primamljivu ponudu od novog drugoligaša Monze, koja je u vlasništvu Silvija Berlusconija.

Bivši Premijer Italije i nekadašnji alfa i omega tamošnjeg nogometa se prije dvije sezone vratio u ovaj sport kupivši Monzu te je uložio veliki novac prošetao se Seriom C i obećao stvaranje jake ekipe u pohodu na sami vrh Serie A.

Jedno od prvih pojačanja trebao je postati i Jajalo, a prema pisanju talijanskog novinara Alfreda Pedulle, bivši igrač Slavena i Rijeke na stolu je imao ponudu od milijun eura po sezoni, s tim da bi se ta cifra udvostručila ulaskom u Serie a, što je za drugi rang talijanskog nogometa itekako dobar ugovor.

Međutim, Jajalo je navodno razmislio o ponudi, zahvalio se na interesu, ali i odbio transfer. Kako pišu talijanski mediji, 32-godišnji veznjak se ne želi spuštati u niži rang, bar ne još. Izrazio je poštovanje prema Monzi, ali svoju skorašnju budućnost vidi na Friuliju u dresu Udinesea, s kojim ima ugovor do ljeta 2022.godine.

No, Zebre još nisu osigurale ostanak u Serie A, samo su tri boda udaljeni od zone ispadanja, a puno je utakmica do kraja u kojima ih očekuje grčevita borba za ostanak.

Jajalo je u karijeri još nosio dres Slaven Belupa, Kolna, Siene, Sarajeva, Rijeke i Palerma. Za Hrvatsku reprezentaciju je nastupio četiri puta, no kako je igrao samo prijateljske susrete, kasnije je stekao pravo nastupa za BiH, a za Zmajeve je upisao 11 nastupa.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 

 


Tagovi

Mato JajaloMonzaSilvio BerlusconitransferiSerie B

Ostale Vijesti