Procurio video zbog kojeg je Jozak dobio otkaz (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 12.09.19. | 09:38

Mišljenja smo da rezultat nije presudan u ovoj smjeni.

Romeo Jozak je već nakon dva kola kvalifikacija po svemu sudeći završio svoju avanturu na klupi reprezentacije Kuvajta.

Hrvatski strateg je sjajno startao u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo te je u prvom kolu njegova momčad pregazila Nepal rezultatom 7:0. No, već u drugom kolu ih je prizemnila objektivno jača Australija s 0:3, a ispostavit će se da bit to mogla biti zadnja Jozakova utakmica na klupi ove egzotične zemlje.

Međutim, čisto sumnjamo da je bivšem treneru Legije i Mamićevom operativacu presudio rezultat, skloniji smo razmišljanju da mu je presudila kritika koja je nakon utakmice upućena tamošnjem nogometnom savezu.

„Imamo travnjak, ali to nije pravi travnjak, to je pašnjak,“ izjavio je Jozak nakon Australije.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Romeo Jozak, coach of Kuwait, after Australia humiliated 0-3 defeat: <br>We don’t have a field to train on.<br>Yes we have a field, but not a field, it’s meadow, you know what is meadow?! <a href="https://t.co/bifkw0A0Yc">pic.twitter.com/bifkw0A0Yc</a></p>&mdash; مرزوق العجمي (@MarzouqAlajmi) <a href="https://twitter.com/MarzouqAlajmi/status/1171786975608823808?ref_src=twsrc%5Etfw">September 11, 2019</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 
Kuvajtski nogometni savez drugi je dan izdao priopćenje u kojem su samo šturo zatražili smjenu glavnog trenera reprezentacije.

„Tehnički odbor nogometne federacije preporučio je odboru direktora Federacije da se smijeni trener prve kuvajtske reprezentacije, Romeo Jozak“.

Jedina nepoznanica je ostaje li Jozak i dalje trener olimpijske momčadi Kuvajta koju je također preuzeo u srpnju prošle godine.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Romeo Jozak

Ostale Vijesti