Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Bivši igrač Marseillea i Intera sporazumno raskinuo sa Šibenikom pa pojačao Rdeče-Črne

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 13.02.23. | 18:56

Potpisao je ugovor do kraja sezone, a ako klub ostane u ligi ponudit će mu novi

Sacha Marasović (25), bivši hrvatski U20 reprezentativac, rođen u Francuskoj, koji je u HNL došao iz Olympiquea iz Marseillea, u zaprešićki Inter uoči pandemije 2020. godine, a prošlog ljeta prešao u Šibenik, raskinuo je sporazumno s klubom sa Šubićevca i brzo pronašao novi klub, Tabor iz Sežane.


Za Narančaste je ove sezone skupio osam nastupa u prvenstvu (1 asistencija) te dva u kupu (1 pogodak), no za plemenitog vezista poput njega nije bilo mjesta u koncepciji koja se temelji na čvrstoj obrani i protunapadima, ni kod Damira Čanadija ni kod Marija Cvitanovića.

Uoči prošlog vikenda preselio je u Sloveniju, Tabor mu je dao ugovor do kraja godine s opcijom produženja ako ostane u Prvoj ligi, te sudjelovao 72 minute u pobjedi momčadi Dušana Kosića u Domžalama (0:4), koje vodi Simon Rožman.

Tabor iz Sežane je nakon nakon 21 kola na osmom mjestu slovenske Lige 10 s bodom više od Gorice i Radomlja, bit će žestoka borba za ostanak, no za razliku od Krešimirova grada Marasović će među Rdeče-Črnima igrati. Bit će zanimljivo pratiti njegov daljnji razvoj i hoće li uspjeti realizirati želju da ostavi trag u Hrvatskoj nogometnoj ligi. (nl)



Tagovi

Sacha MarasovicNK ŠibenikInter ZaprešićTabor SežanaHrvatska nogometna ligaHNLSlovenska nogometna liga

Ostale Vijesti