EXPA/PIXSELL
EXPA/PIXSELL

Bivši hrvatski U-21 reprezentativac na zimu se iz Italije vraća u Poljsku

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 22.12.20. | 15:00

Reaktivirao se interes od ljetos.

Bivši hrvatski reprezentativac u svim mlađim uzrastima, Varaždinac Petar Brlek, već polovicu sezone čami na klupi Genoe. Ove sezone nije dobio ni minute za prvu momčad, a jedina utjeha u aktualnom klubu ove godine mu je što ima dvojicu sunarodnjaka za društvo. Dakako Marka Pjacu i Milana Badelja...

Lani je bio na posudbi u Ascoliju i imao je odličnu minutažu, ali ove sezone ga nema na mapi u matičnom klubu. No, sve to bi se uskoro moglo promijeniti i bivši igrač Slaven Belupa i poljske Wisle Krakow mogao bi promijeniti sredinu. Veznjaku se, naime, nudi povratak u Poljsku, ali ovaj put u dres Lech Poznana.

Poljaci su se i ljetos raspitivali za 26-godišnjaka, međutim ostalo je samo na kontaktima, a nešto konkretnije trebalo bi se odigrati ove zime. TuttoMercato piše kako bi ga za početak posudili pa na ljeto otkupili njegov ugovor.

Talijani neće imati ništa protiv, samo treba pričekati zeleno svjetlo novog šefa Davidea Ballardinija, koji je nedavno zamijenio Rolanda Marana, međutim teško je očekivati da će se puno u Brlekovom statusu u klubu promijeniti u siječnju.

Brlek trenutačno vrijedi okruglih milijun eura, a kako mu ugovor s Genoom istječe 2022. godine, njegov aktualni vlasnik na ljeto će ga pustiti i za manje samo kako bi spasio djelić od uloženih 2.200.000 eura, koliko ga je platio kad je 2017. godine dolazio iz Wisle.


Tagovi

Petar BrlekLech Poznan

Ostale Vijesti