REUTERS/Eric Gaillard
REUTERS/Eric Gaillard

Bivši agent Igora Tudora tuži Galatasaray zbog neisplaćene naknade za njegov tadašnji transfer

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 29.11.22. | 12:31

Talijan je vodio prelazak Tudora iz Karabükspora u Galatasaray, a poznat je i po suradnji s nizom hrvatskih nogometaša

Tijekom trenerske karijere jedan od većih klubova koje vodio Igor Tudor bio je turski Galatasaray. Na klupi turskog velikana proveo je nešto manje od godine dana, a preuzeo je u veljači 2017. kad je stigao iz Karabükspora. Njegov tadašnji prelazak iz jednog turskog kluba u drugi posredovao je poznati talijanski agent Federico Pastorello, a jedna stvar ostala je sporna u tom transferu.

Naime, turski klub nije isplatio nikad dogovorenu menadžersku naknadu Pastorellu za taj posao. Nekoliko puta javljao se Pastorello klubu koji mu je ostao dužan, a sad se odlučio tužiti Galatasaray nakon nekoliko godina upozoravanja. Pošto nije dobio odgovor na svoja upozorenja o dugu podigao je tužbu na građanskom sudu u Istanbulu na 60 tisuća eura, a prema obavezi Galatasaray mu je bio dužan isplatiti naknadu od 180 tisuća eura na ime obavljenog posla, javljaju turski mediji.

Pastorello je poznat i po suradnji s nizom hrvatskih nogometaša. Vlasnik je agencije koja je surađuje s Markom Livajom, Davidom Čolinom, Nikolom Soldom, Dominikom Kotarskim, a od zvučnih stranih imena tu su Romelu Lukaku, Artur Melo, Kasper Schmeichel. (rv)


Tagovi

Igor TudorGalatasaray

Ostale Vijesti