Pixsell
Pixsell

Bišćan: "Ovo mi je vjerojatno najgori trenutak u životu"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 19.08.23. | 23:46

Strateg Dinama bio je izrazito utučen nakon posrtaja u Ateni.

Iako je Dinamo do sudačke nadoknade imao prolaz, a do 100. minute i produžetke, Plavi će europski put morati nastaviti u Europskoj ligi. Dinamo je u sudačkoj nadoknadi prosuo prednost od 0-2 u Ateni od AEK-a i ostao bez elitnog nogometnog natjecanja...

"Čestitam AEK-u na prolasku, ali i svojim dečkima. Igrali su junački, jako dobro, vodili smo 2:0, bili pred prolazom, ovo mi je vjerojatno najgori trenutak u životu. Bili smo blizu velikog pothvata, jako sam razočaran što nismo uspjeli. Možemo sad analizirati, na najgori smo način izgubili prolaz, i nije trenutak da se rade analize zašto se to dogodilo na kraju susreta. Žao mi je dečkiju", kratak je bio Bišćan.

U taboru AEK-a bilo je, očekivano, potpuno drukčije raspoloženje:

"Nisam očekivao da ćemo se toliko mučiti, ali pokazali smo da se ne predajemo i da smo odlična momčad koja igra dobar nogomet. Svi smo bili jedno, s nama su i oni koji su na nebu", rekao je strateg AEK-a Matias Almeyda.

Uspjeh je slavio i vratar domaćina, Cican Stanković.

"Ovo što se danas dogodilo je nevjerojatno. Ljudi, teren, igrači... Navijači su nas gurnuli do pobjede. Danas su bili ključni. Nakon našeg gola stvorili smo puno šansi. Zabili smo dva gola koja nisu vrijedila. Na kraju, zaslužili smo proći dalje."





Tagovi

Igor BišćanMatias AlmeydaLiga prvakaDinamo ZagrebGNK DinamoAEKAEK Atena

Ostale Vijesti