Marko Lukunić/Pixsell
Marko Lukunić/Pixsell

Bišćan: "Očito je da moramo dovesti još nekoliko igrača!"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 29.06.23. | 20:50

Dinamov trener bio je zadovoljan s prvih sat vremena protiv Kopera (2-2), ali i naglasio da mu trebaju pojačanja

Bio je to dobar test za Modre, bez obzira što Koper (2-2) ne spada u sam vrh slovenskog nogometa, pokazao se kao neugodan suparnik. Igralo se čvrsto, bilo je jakih duela, šansi, dvije vratnice i četiri pogotka. Igor Bišćan mogao je u tom dvoboju štošta vidjeti, dobrog i lošeg. Ono dobro bilo je sažeto u prvih sat vremena, kad je Dinamo vodio 2-0, dok je u zadnjij pola sata propustio prednost i dopustio Koperu povratak u utakmicu. Da nije bilo na vratima raspoloženog Zagorca, mogli su Slovenci i slaviti.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Šteta što nismo završili s pobjedom, ali 60 minuta je bilo jako dobro. Kad se uzme stanje u momčadi, teški treninzi, a zadnja dva treninga stvarno su bila teška i dečki su ih odlično odradili, dosta smo dobro izgledali. Nismo ni bili kompletni, Drmić je osjetio leđa, Lukanić vrat, Boško Šutalo ima problema kod jačih treninga, Gurlica je dobio udarac na treningu. Neki će se vratiti iduću utakmicu. Zadovoljan sam, kad reprezentativci uhvate ritam treninga, nadam se da ćemo barem u onoj zadnjoj odigrati 90 minuta kompletni.", komentirao je Bišćan prvu od tri provjere na slovenskom dijelu priprema.

Francuz Bernauer istaknuo se s nekoliko poteza, a, zanimljivo, izvodio je i kornere.

"Jak je na lopti, razumije igru, rješenja su mu kvalitetna i on je dobro izgledao sat vremena, poslije je utakmica bila kakva je bila. Korneri? Nisam siguran da će to tako ostati, možda nije bilo potrebno, ali ima dobar pas i čvrstu loptu, no, nije običaj da to radi stoper."

Dopao se Petar Sučić u veznom redu.

"Puno trči, radi za momčad, te stvari koje često ostaju neprimijećene. Ozbiljan dečko, zadovoljan sam s njim."

Ima li novosti oko dolazaka ili odlazaka?

"Ne znam ništa o transferima, ni o dolascima ni o odlascima. No, vidi se iz ovoga što smo gledali da trebamo dovesti nekoliko igrača, da to izgledalo ozbiljno do kraja! Stalno se vraćam na taj početak sezone, koliko je bitno da budemo pravi.", kazao je Bišćan i, na neki način, bacio rukavicu klupskom vodstvu. Dario Šimić i njegov pouzdani suradnik Marko Marić bili su na utakmici, sve su vidjeli i čuli, požurili su u Zagreb. Čeka ih posao, u svakom slučaju. (T.N.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

GNK DinamoIgor BišćanpripremeKoper

Ostale Vijesti