Sanjin Strukić/PIXSELL
Sanjin Strukić/PIXSELL

Germanijak doznaje: "Mali Modrić" raskinuo s Dinamom!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 29.06.23. | 11:06

Tomislav Krizmanić bio je projekt kluba i talent koji je svojevremeno imao ponudu AC Milana gdje su mu nadjenuli nadimak "mali Modrić", međutim ozljeda je učinila svoje i sada je na novoj prekretnici.

Tomislav Krizmanić (22) bio je standardni član mladih reprezentacija Hrvatske i jedan od najvećih talenata svoje generacije.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Sudjelovao je u juniorskoj Ligi prvaka, igrao seniorsku razinu za B momčad Dinama u 2. HNL. Svojevremeno je veliki AC Milan htio njega i Antonija Marina u paketu dovesti u Italiju gdje su mediji tvrdili kako se radi o “malom Modriću”. Krizma je bio član “Jovićevićevih beba” u juniorskoj Ligi prvaka, igrao je onu legendarnu utakmicu protiv Bayerna uz Gvardiola, Šutala, Franjića, Josipovića… Bio je i “projekt kluba”, debitirao je kod Nenada Bjelice i mnogi su tada u Maksimiru bili spremni staviti ruku u vatru da je Krizmanić - taj.

Međutim, sudbina je uplela svoje prste i umjesto da se talent razvije sukladno očekivanjima, dogodila se ozljeda. Otišao je prednji križni ligament, operacija i oporavak. Lani je igrao za Rudeš gdje je bio na posudbi. Povratak u Maksimir budio je nadu da bi mogao dobiti priliku s prvom momčadi, ali kako Krizmanić nije bio u planovima Igora Bišćana - u četvrtak se odlučio na raskid ugovora koji je trajao još godinu dana i potragu za novom sredinom. Nakon svega što je prošao, vrijeme je da sreća malo i vrati…

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Tomislav KrizmanićGNK DinamoLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti