Robert Matić/hajduk.hr
Robert Matić/hajduk.hr

Bijeli imaju svjetskog talenta, sin je Hajdukove legende, a u malo vremena pokazao je zašto je na cijeni

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 18.01.24. | 15:39

Noa Skoko je na listi Guardiana među 60 najboljih u svom godištu

 Noa Skoko je jedno od malih osvježenja Hajdukovih priprema u Istri. Mladi U 17 hrvatski reprezentativac poveden je u Umag za nagradu kako bi osjetio lako je to s prvom momčadi, a u Kopru gdje su Bijeli odigrali s domaćinom 1-1, ušao je u završnici i igrao polušpicu iza velikih golgetera Nikole Kalinića i Marka Livaje.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Kakva čast, rekli biste, a mladić od 18 godina odigrao je baš zrelo, povezao redove Bijelih i dao nekoliko zanimljivih lopti od kojih je ona za Livaju bila predasistencija za gol Yassinea Benrahoua koji je postavio konačnih 1-1.

Iskazao se Skoko, sin legendarnog Hajdukova kapetana Josipa na mjestu koje će možda jednoga dana držati kao prvotimac, no treba pričekati...

I trener Mislav Karoglan ga je označio kao talenta, a napravio je to nedavno i britanski Guardian uvrstivši ga na listi 60 najvećih nada u svom godištu na svijetu.

Bio je dio generacije juniora koja je prošle sezone igrala finale Lige prvaka mladih i svakako je ime koje treba potcrtati i zapamtiti...

Baš na pripremama proslavio je 12. siječnja punoljetnost. Teško će do statusa prvotimca ove sezone, ali nešto minutaže bi mogao skupiti te postati jedan od projekata kluba iako je još junior s utegom imena slavnog oca koji je nastupao za Australiju, a Noa je izabrao Hrvatsku (dku) 



Tagovi

HajdukNoa SkokoJosip SkokoMislav KaroglanMarko LivajaNikola KalinićHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti