Betis stvara megamomčad, uz ofenzivca Chelseaja na Villamarinu žele i veznjaka Cityja

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 02.05.20. | 18:38

Ambiciozan plan predsjednika Angela Hara.

Real Betis je odlučio stvoriti momčad koja će biti ne samo konkurentna u Španjolskoj već i u europskim natjecanjima. Predsjednik Angel Haro medijima je potvrdio kako Nabil Fekir ostaje na Villamarinu, ali i da na tom ne namjerava stati već dodatno pojačati momčad.

Jučer smo pisali kako Betis radi na dovođenju Pedra Rodrigueza  iz Chelseaja, a danas su španjolski mediji izašli s novom informacijom kako Andalužani ovog ljeta žele dovesti još jednu zvijezdu iz Premier lige. Riječ je o fenomenalnom veznjaku Manchester Cityja Davidu Silvi, kojem za par mjeseci istječe ugovor te bi u Sevillu mogao doći potpuno besplatno.

U Betisu se nadaju kako će svojim ambicioznim planom nagovoriti Silvu da dođe na Villamarin te im pomogne u ostvarivanju ciljeva.

Silvu se ranije povezivalo s Beckhemovim Interom iz Miamija, ako i Milanom tako da će Andalužani imati veliku konkurenciju. No, možda presudi ambiciozan projekt, kao i želja veznjaka za povratkom u domovinu.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

transferiPedro RodríguezDavid Silva

Ostale Vijesti