REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

Bašić ima ponude iz Njemačke i Španjolske, ali na adresu Lazija sad je stigao upit iz Salerna

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 10.01.24. | 12:07

Uskoro se očekuje i njegova odluka

Iako se još uvijek ne zna gdje će, jedno je sigurno – Toma Bašić će ove zime napustiti redove Lazija. Hrvatski veznjak u potpunosti je pao u drugi plan kod Maurizija Sarrija, talijanski strateg nema Bašića u svojim planovima pa bi tako i za klub, a još više za Bašića, bilo najbolje da se ove zime svi zajedno pozdrave i nastave svatko svojim putem.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Donedavno se činilo da je Freiburg u najboljoj poziciji da potpiše Bašića, no sada je Gianluca Di Marzio, dobroznani talijanski stručnjak za transfere, otkrio kako je upit za Bašića poslala i Salernitana.

Fenjeraš Serie A, koji je dosad skupio mizernih 12 bodova u 19 odigranih kola, traži pojačanja pod svaku cijenu. Vodi ih Pippo Inzaghi, a iako mu ni dosad nije bilo sve najidealnije, legendarni talijanski napadač sada je ostao i bez Boulaye Die koji se priključio Senegalu na Afričkom kupu nacija.

U veznoj liniji Inzaghija muči ozljeda Cipranina Kastanosa te odlazak Coulibalyja (Mali) na Afrički kup nacija, a u liku i djelu Tome Bašića Pippo vidi nekoga tko bi mogao barem malo poboljšati trenutnu situaciju.

Inače, u Salernitani je ove sezone neprikosnoven starter Domagoj Bradarić, a on je ove sezone igrao u svim utakmicama svoje momčadi u Serie A.

Salernitana u 20. kolu gostuje u Napulju (13. siječnja, 15 sati) gdje ih očekuje susret s aktualnim prvakom, a nakon toga na domaćem terenu dočekuju Genou (21. siječnja, 18 sati) i Romu (29. siječnja, 20.45 sati).



Tagovi

SalernitanaToma BašićZimski prijelazni rokZimski prijelazni rok 2024.Serie A

Ostale Vijesti