Pixsell
Pixsell

Baš hoće Puškaša: Hrvatski napadač ponovno oduševio sjajnim golom (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 28.09.21. | 15:09

Zabio je u maniri Juninha Pernambuncana

Hrvatski napadač Ivan Božić igra svoju treću sezonu u slovenskom Celju, a ovu je po svemu sudeći startao u najboljem izdanju. Nakon jučerašnjeg gola u remiju s Tabor Snežanom ima na kontu četiri gola u devet nastupa.

Jučerašnjim golom ponovno je oduševio nogometnu javnost, a isto mu je uspjelo prije tri kola u pobjedi protiv Domžala od 3:1. Tada je zabio za izjednačenje kad je raspalio s 30-ak metara i pogodio u rašlje, a lopta se od grede odbila iza crte za 1:1 dok je vratar Mulalić gledao bespomoćno u zraku loptu. S tim zgoditkom svakako je postao kao kandidat za FIFA nagradu Puškaš za najljepši gol sezone, a sad kao da mu nije dosta jedan pa je odlučio prisnažit kandidaturu.


Ovog puta je zabio za remi i gol za 2:2. Pogodak se može usporediti s onima kakvima nas je uveseljavao dugo najbolji izvođač slobodnjaka Juninho Pernambuncano. Božić je iz slobodnog raspalio, prebacio živi zid i pogodio rašlje. (Gol možete pogledati na 4:30)


Celje je trenutno sedmo na tablici s 11 bodova u isto toliko utakmica.

24-godišnji Božić stigao je u Sloveniju iz druge momčadi Dinama, a u Celju je ranije bio na posudbi. U Dinamo je stigao kao junior iz Cibalije, a igrao je još za Lokomotivu i Rudeš.


Tagovi

Ivan Božić

Ostale Vijesti