Action Images
Action Images

Barca prestala zvati - Lautaro ne ide nikud

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 26.12.20. | 15:05

Zastupnik Interovog napadača razveselio je navijače Nerazzurra.

Interov šef Antonio Conte proživljava izgleda krizu identiteta jer ove zime ponovo planira žestoko pretresti svlačionicu, na ulaznom peronu su imena poput De Paula, Paredesa, Alonsa, Gervinha, a na izlaznom Eriksen, Vecino, Nainggolan, Pinamonti, no jedan čovjek ne ide nikud – Lautaro Martinez.

Tako tvrdi zastupnik argentinskog bika Beto Yaque. Barcin vlak je prošao, Lautaro se nije ukrcao na vrijeme, iako je želio otići, no otkako je korona ušla u miks shvatio je kako novac koji Inter traži za njega rijetko tko danas može isplatiti i pomirio se sa sudbinom te se odlučio posvetiti sadašnjosti.

A ona će dakle pripasti Interu...

„Lautaro ima još tri godine s Interom, a klub ga ne planira puštati u bliskoj budućnosti, Lautaro je sretan, smiren, igra dobro i nastavlja igrački sazrijevati,“ rekao je Yaque.

Martineza se dugo povezivalo s Barcom, nedavno je čak angažirao superagenta Jorgea Mendesa kako bi ga izvukao iz Intera, međutim čak ni svemogući ne može pronaći ulagača koji je spreman zadovoljiti Interove apetite jer su se međuvremenu okolnosti promijenile.

„Barca više ne zove. Sretan je tu gdje jest. Nastavlja rasti iz dana u dan, ima nevjerojatan potencijal, nema sumnje kako će postati elitan napadač, ako već nije. Europu je dosad već dobro upoznao i tko god ga uzme, može biti siguran kako mu neće trebati dugo za prilagodbu, dobit će igrača kakvog sad ima Inter. Ljudima je jasno o kakvoj se kvaliteti radi, zato ga i obožavaju u Interu i žele ga zadržati što duže. On samo želi nastaviti sazrijevati i dokazivati se,“ komentirao je njegov zastupnik.

Prijašnji pregovori oko povišice s Interom nisu uspjeli jer interovci nisu mogli pristati na njegove zahtjeve, međutim sad će morati nešto dogovoriti, jer što duže budu oklijevali, bit će pod većim pritiskom jer bi im mogao pobjeći bez odštete pa se uskoro očekuje kako će Yaque, Martinez i Marotta ponovo sjesti za pregovarački stol te pokušati nešto dogovoriti.


Tagovi

Lautaro Martinez

Ostale Vijesti