Barca je blizu prodaje Griezmanna, zainteresirana tri velikana

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 24.03.20. | 08:41

Postoje dva glavna razloga zbog kojih ga se žele riješiti.

Ugledni špajolski Sport pita se hoće li doći kraj braka Barcelone i Antoinea Griezmanna već nakon godinu dana. Svjetski prvak istaknut je kandidat za to iz dva glavna razloga.

Prvi je taj što je Barca jako, ali baš jako zagrizla za Interova napadača Lautara Martineza, čije se ime već duži period povezuje s Nou Campom. U prilog tom projektu ide činjenica da se on jako sviđa i napadačevu sunarodnjaku Leu Messiju.

No Inter je dao do znanja kako je donja granica za ovog igrača 100 milijuna eura, te bi se ta sredstva trebala osigurati upravo prodajom Francuza (ali i Coutinha i Dembéléa). Hoće li se naći zainteresirani za njega pod tim financijskim uvjetima i usred krize svega? Navodno već postoje interesi od strane Chelseaja, Manchester Uniteda i PSG-a.

Drugi razlog je čiste financijske prirode. Klubu je generalno potreban novac u čim većim količinama, bez obzira na druge eventualne kupovine. Procjene su da bi katalonski velikan mogao izgubiti oko 60 milijuna eura radi krize uzrokovane pandemijom koronavirusa, a Griezmanna bi pustila za okruglih 100. Krajem prijelaznog roka iz Atletico Madrida je stigao za 120 milijuna.

Razlog zašto je baš na njega pao izbor se također sastoji od nekoliko faktora. Kao prvo, igrački se nije uklopio, često je djelovao kao strano tijelo u svlačionici, a ni učinak od tek osam golova u ligi nije previše impresivan.

Osim toga, puno je trenja bilo vezano uz njegovo ime uopće kod sâmog dolaska u Barcelonu. Leo Messi se nije previše trudio sakriti kako mu ovaj transfer nije baš najbolje sjeo, što zbog toga jer nije ljubitelj Griezmanna, što zbog toga jer je njegovo dovođenje, barem što se tiče tekuće sezone, definitivno značilo da od povratka Neymara neće biti ništa.

 

 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

PSGManchester UnitedChelseaLionel MessiOusmane DembeleCoutinhoLautaro MartinezBarcelonaAntoine Griezmann

Ostale Vijesti