Barca ponizila Real i zabila im pet komada (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 28.10.18. | 18:08

Potpuna dominacija Katalonaca.

U tijeku je prvo poluvrijeme El Clasica između Barcelone i Real Madrida, a nakon pola sata situacija je kristalno jasna. Domaćin ima vodstvo od 2:0, a to je još i dobar rezultat za prvaka Europe. 

Katalonci su u vodstvo došli u 11. minuti. Prekrasnu akciju okrunio je Coutinho na asistenciju Jordija Albe, a brazilskom majstoru nije bilo teško zabiti iz ove pozicije. 

 

 

Na 2:0 povisio je Luis Suarez iz jedanaesterca kojeg je sam izborio. Na njega je startao Raphael Varane, a sudac je uz pomoć VAR-a pokazao na bijelu točku.

 

Drugo poluvrijeme otvoreno je dominacijom madridske momčadi. Već u 50. minuti Marcelo je odlično reagirao na ubačaj s desne strane i matirao Ter Stegena za smanjenje na 2:1.

 

 

Već pet minuta nakon gola, Real je imao veliku šansu za poravnanje, ali Luka Modrić pogodio je samo stativu. 

 

Nedugo nakon Modrića, vratnicu na drugoj strani trese i Suarez. U 68. minuti možda i ključan trenutak utakmice. Veliki promašaj Benzeme koji je promašio čistu šansu, glavom je neometan promašio okvir gola sa svega pet metara. Nakon ovog promašaja, krenuo je potop Reala. 

U 75. minuti Suarez je prekrasnim udarcem glavom s 12-13 metara matirao Courtoisa. Sedam minuta potom, Urugvajac je kompletirao hat-trick nakon što je lijepo prebacio vratara Kraljevskog kluba.

 

 

 

 

Konačnih 5:1 postavio je Arturo Vidal u 87. minuti. Čileanac je dosta oštro govorio o Realu uoči utakmice, a upravo je protiv njih postigao svoj prvijenac u dresu Blaugrane.

 

Nakon 10 odigranih utakmica, Barcelona se vratila na prvo mjesto s 21 osvojenim bodom. Real je očajan na tek devetoj poziciji sa sedam bodova manje i doista će biti čudo ako Julen Lopetegui preživi današnji debakl i ostane na klupi.

(foto: Reuters)


Tagovi

El ClasicoCoutinhoLuis Suarez

Ostale Vijesti