NTB SCANPIX/ Reuters
NTB SCANPIX/ Reuters

Antoliću i Caktašu se uskoro priključuje Mr. Derby

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 16.07.21. | 16:10

HNL-ovska kolonija u saudijskom prvoligašu.

Nakon što je Germanijak prvi doznao da će Mijo Caktaš karijeru nastaviti u saudijskom Damacu, saznajemo kako će s njim 'u paketu' stići i El Arabi Soudani. Caktaš i bivša Dinamova zvijezda trebali bi se priključiti Damacu u iduća dva dana. Saudijski klub kojeg vodi splitski stručnjak Krešimir Režić, a od ranije u njemu igra i Domagoj Antolić, dolazi na pripreme u Zreče. Soudani i Caktaš trebali bi biti, kada s klubom dogovore konačne detalje, na raspolaganju Režiću u pet pripremnih utakmica koje će Damac odigrati protiv turskih i slovenskih prvoligaša odigrati u Sloveniji.

Damac je prošlu sezonu završio na 11. mjestu s bodom više od zone ispadanja. Antolić se Saudijcima pridružio početkom ove godine kao slobodni igrač, nakon što je tri godine proveo kao član Legije iz Varšave. U 17 nastupa za saudijski klub zabio je tri pogotka i još šest puta asistirao.

Splitski stručnjak Režić sada će na raspolaganju imati trojac koji je zajedno upisao više od 460 nastupa u 1.HNL.

Soudani je posljednji HNL-ovac koji se priključuje Damacu, jedan je od najboljih Dinamovih euro-strijelaca u povijesti, a u Maksimiru je dobio nadimak Mr. Derby jer je svojim pogocima i asistencijama nerijetko rušio najveće Dinamove rivale, Hajduk i Rijeku. Iz Dinama je prešao u Nottingham Forest gdje je dobro krenuo, ali ga je zaustavila ozljeda.

Uslijedila je epizoda u Olympiakosu, a posljednji klub u kojem je igrao je također saudijski Al Fateh (prošlu sezonu završio je sa šest bodova više u odnosu na Damac). Posljednjih dana Soudani je trenirao s Dinamovom II momčadi kako bi sačuvao formu i kako bi dogovorio transfer u inozemstvo.

 


Tagovi

El Arbi Hillel SoudaniMijo CaktašDomagoj Antolić

Ostale Vijesti