Foto: Action Images
Foto: Action Images

Ancelotti sprema ponudu za još jednu nezadovoljnu zvijezdu Reala

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 02.11.20. | 13:07

S njim u momčadi, Jamesom i Calvert-Lewinom, Everton bi se mogao "potući" za mjesto u Ligi prvaka.

Fantastičan posao Evertona u ljetnom prijelaznom roku već se počeo isplaćivati.

Dvojac čvrstih veznjaka, Allan i Doucoure te ofenzivni kreativac James Rodriguez brzo su se prometnuli u nositelje igre Toffeesa, zajedno s napadačem Dominicom Calvertom-Lewinom. Posebice se fenomenalnim potezom pokazalo dovođenje kolumbijskog kreativca koji se potpuno preporodio na Otoku, te je najzaslužniji za trenutno treće mjesto u Premiershipu.

Međutim, trener Carlo Ancelotti i dalje gleda kako ojača momčad, a ponovno je bacio oko na dvorište svog bivšeg kluba madridskog Reala i igrača kojega je prvog doveo kada je zasjeo na njihovo kormilo još 2013. godine.

Riječ je o Iscu, nezadovoljnoj zvijezdi Los Blancosa koja nikako ne može pronaći zajednički jezik sa trenerom Zinedineom Zidaneom. Kamere su ga nedavno uhvatile kako se žali na minutažu kod francuskog stručnjaka, a takav odnos traje već godinama.

Čini se kako bi to mogao iskoristiti upravo klub s Goodison Parka te u najboljim godinama karijere dovesti još jednog kapitalca.

Isco ima 28 godina i izazov u Premier ligi sigurno bi mu bio primamljiv, a na pitanje engleskih novinara o potencijalnom dolasku ofenzivnog veznjaka u redove liverpoolske momčadi, talijanski trener je imao samo riječi hvale za njega.

"Isco je fantastičan igrač i imam sjajno sjećanje na njega, ali trenutno sam samo fokusiran na sljedeću utakmicu", rekao je Ancelotti, očekivano 'zakopčan do grla'.



Tagovi

IscoCarlo Ancelotti

Ostale Vijesti