REUTERS/Molly Darlington
REUTERS/Molly Darlington

Ancelotti Realu izbio 13 mil. eura, ali zaštitio igrače: "Svlačionica je za mene svetinja, kamere u njoj nemaju smisla"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 18.08.23. | 15:09

Los Blancosi su jasni da neće dopustiti zadiranje kamerama u svetinju njihove svlačionice. Srećom po njih, liga to ne može nametnuti klubovima

LaLiga je u novoj sezoni ponudila nove značajke za televizijski prijenos, uključujući snimke unutar svlačionica, ali Real Madrid uporno odbija taj prijedlog. Trener Carlo Ancelotti je upitan što misli o toj temi i rekao je:

“Mislim da Real Madrid ima pravo protiv LaLige, sud je to dokazao. Za mene je svlačionica svetinja, postavljanje kamere prije utakmice nema smisla.”

Prema izvješćima The Athletica, Real Madrid je jedini klub koji je bojkotirao novi prijedlog La Lige o dopuštanju kamera u svlačionici. Međutim, njihova odluka nije bez posljedica, dapače, Kraljevski klub će propustiti isplatu od 13 milijuna eura zbog svog stava.

Okladite se na bogatu Germanijinu ponudu ljetnog prijelanog roka 2023. (Igraj odgovorno, 18+)

Najbolje svjetske lige sada su u otvorenom ratu oko detaljnijeg prijenosa utakmica. La Liga je poduzela značajne korake unatrag posljednjih godina na tom planu i sada planira nove ideje kako bi ponovno pobudila interes za ligu. Jedna od njihovih ideja koja je dobila kritike je dodavanje kamera u svlačionicama. Iako bi ovaj potez poboljšao način na koji se utakmice prenose na televiziji, izaziva zabrinutost zbog privatnosti igrača tijekom pauza.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Los Blancosi su jasni da neće dopustiti zadiranje kamerama u svetinju njihove svlačionice. Srećom po njih, liga to ne može nametnuti klubovima.

Real Madrid će financijski izgubiti zbog svoje odluke, ali može se pokazati da je to mala cijena za veće dobro. Na kraju krajeva, stanke između poluvremena su od vitalnog značaja za igrače, a dodavanje kamera dodat će nepotreban stres. Štoviše, novi dodatak neće dopustiti trenerima da diskretno raspravljaju o idejama sa svojim momčadima.

Svi će se razgovori čuti diljem svijeta i poslužit će kao snažan udarac s taktičkog stajališta.

Real Madrid će se ovog vikenda vratiti na teren protiv Almerije, i iako će nekim navijačima biti žao što će propustiti scene u svlačionici, neke se granice ipak trebaju znati. (eg)



Tagovi

Carlo AncelottiReal MadridLa Liga

Ostale Vijesti