Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Ajmo, glave skup! Čačić organizirao večeru za momčad i stožer, želi vratiti pravu atmosferu u svlačionicu

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 25.01.23. | 13:06

U jednom zagrebačkom restoranu Dinamov je trener i sportski direktor počastio igrače i suradnike, još jednom poručio da ne želi pustiti Ademija te pokušao 'team buildingom' ponovno homogenzirati momčad uoči utakmice s Lokomotivom

Puno se toga događalo zadnjih dana u Dinamu. Da se zadržimo samo na sportskom dijelu, bombastično je odzvonila Ademijeva želja za odlaskom iz kluba, Dinamo nije doveo Josipa Brekala, vjerojatno i neće, priije toga dogodio se remi s Goricom (0:0), još koji dan ranije ozljeda Petkovića....

Kad je potpisao novi ugovor i uz trenerske dobio i ovlasti sportskog direktora, Ante Čačić održao je u svlačionici govor, koji igrači nisu baš popratili s velikim emocijama i sve to skupa, kao i priče, da više nema u svlačionici autoritet kakav je imao ranije, nagnale su Čačića da organizira zajedničko druženje. Taj, svojevrsni 'team building' u jednom uglednom zagrebačkom restoranu okupio je baš sve koji sudjeluju u radu momčadi, stigli su čak i neki vanjski suradnici, poput liječnika dr. Saše Jankovića i dr. Božidara Šebečića, bili su tamo svi igrači prve momčadi, svi članovi stručnog stožera. Teško se sjetiti kad je u Dinamu u sličnim prigodama sjedio toliko široki 'roster'.

Očito, Čačić je uvidio da treba raditi na atmosferi u momčadi, 'bildati' zajedništvo i pozitivnu atmosferu, koji su sigurno narušeni svim ovim događajima, a remi s Goricom dodatno je potpalio vatru. Sve detalje druženja ne znamo, ali Čačić je u tom okruženju još jednom kazao da ne želi pustiti kapetana Arijana Ademija, da je on previše bitan za ovu momčad, na terenu i izvan njega. Pričalo se, naravno, i o svim drugim temama vezanima uz momčad, Čačić je, pak, na kraju podmirio račun, ipak je on bio organizator, ideja o večeri bila je njegova. Uostalom, ima novi ugovor, može si to priuštiti.

Cilj ovog druženja može se sveti pod egidu 'ajmo, glave skup', Dinamov trener odabrao je način koji često biraju mnogi njegovi kolege da bi homogenizirali grupu, nabildali se pozitivnom energijom. Vrlo brzo vidjet ćemo je li mu naum uspio, već u subotu u utakmici protiv Lokomotive. Dinamu treba pobjeda 'pod mus', očekuje se bolja predstava protiv Gorice, kao i da na travnjaku momčadi predvodi kapetan Arijan Ademi. Je li zajednička večera na račun trenera/sportskog direktora bila večer koja će vratit Dinamo u pobjedničke vode i borbeno zajedništvo, hoće li nestati neke dvojbe i nesuglasice u svlačionici, za koje se šuška da postoje? Da, Lokomotiva će sigurno dati dio odgovora.



Tagovi

GNK DinamoAnte ČačićNK LokomotivaArijan AdemiHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti