Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Ademi: "Otišli su nam igrači koje je teško nadomjestiti, ali uspjet ćemo", Vidović: "Nisam mogao zamisliti bolji debi"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 16.09.23. | 20:42

Dinamovci su podijelili svoje prve dojmove nakon uvjerljive partije protiv Slaven Belupa

U susretu 8. kola HNL-a Dinamo je na stadionu u Maksimiru rutinski svladao Slaven Belupo sa 3-0 (1-0). Debitirao je Gabriel Vidović i odmah zabio u 25. minuti, a slijedili su ga slavljenik Bruno Petković u 50. minuti za svoj 29. rođendan i Daniel Štefulj autogolom u 66. minuti.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) 

Svoje dojmove je za Dinamo plus otkrio Vidović.

"Naravno da su top, top, top. Bitno je do taj prvi gol rano zabili. Imali smo ih pod kontrolom cijelu utakmicu i naravno da smo sretni."

Bio je ovo njegov službeni debi za Dinamo.

"Zadovoljan sam svojom predstavom. Kada debi imaš u prvih 11, pomogneš još s golom, nisam mogao bolji zamisliti. Sve je super, dečki su me super prihvatili, sve su mi olakšali. Nije bilo teško uklopiti se."

Dojmovi s Maksimira:

"Atmosfera i navijači su top. Skidam im kapu. Naravno da smo i jako sretni što se kapetan vratio. Velika je čast biti uz njega i naravno cijelu ekipu."

Arijan Ademi dočekan je ovacijama na Maksimiru, a nakon pobjede, kapetan je rekao:

"Teško je išta komentirati. Zahvaljujem se svima. Sretan sam da sam tu i da mogu pomoći. Nadam se da ćemo nastaviti ovako dominantno i u budućnosti."

Kako mu se čini Dinamo u koji se vratio?

"Dobro mi se čini. Otišli su nam igrači koje je teško nadomjestiti u bilo kojem klubu tako da je potrebno puno više truda i zalaganja, ali sigurno da se može uz fiziku, energiju i kvalitetu to nadomjestiti. Nije lako."

Derbi s Hajdukom je na Poljudu 1. listopada.

"Imamo još zadataka i u Europi i u Kupu. Imamo dosta još utakmica, trebamo gledati svaku sljedeću i u glavu staviti da nam je svaka utakmica finale. Nadam se da ćemo biti pravi."



Tagovi

GNK DinamoArijan AdemiGabriel Vidović

Ostale Vijesti