14. izdanje turnira "Mladen Ramljak" ulazi u samu završnicu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 04.06.16. | 12:02

Kultni juniorski nogometni turnir ulazi u svoj predzadnji dan održavanja, a naši predstavnici se i nisu proslavili.

Četrnaesto izdanje memorijalnog turnira „Mladen Ramljak“ ušao je u svoj četvrti dan održavanja. Na poznatom juniorskom turniru, koji se održava na pomoćnom terenu maksimirskog stadiona, popularnom „Hitrec-Kacijanu“ od 2. – 6. lipnja natječe se osam momčadi u dvije skupine.

U A skupini zagrebački Dinamo u oslabljenom sastavu, bez udarnih vedeta poput Brekala, More, Sose, Šempera i Solde – koji se odmaraju pred početak priprema za srpanjski EP do 19 godina u Njemačkoj – nije uspio doći ni blizu obrani prošlogodišnje titule pobjednika turnira. U prvoj su utakmici poraženi od Maribora sa 4-2, dok su u drugoj utakmici također ostali bez bodova, ovog puta izgubivši od Maccabi Tel Aviva (1-2).

U skupini B se natječe i drugi hrvatski predstavnik na turniru, juniori RNK Splita. Oni su se također već nakon dvije utakmice oprostili od mogućnosti plasmana u samu završnicu, i to porazima od Sarajeva (0-1) i Abuje, selekcije nigerijske nogometne akademije na čijem su čelu riječki duo Gabriele Volpi i Damir Mišković, od kojih su mladi igrači RNK Splita poraženi rezultatom 3-2.

Danas su na rasporedu posljednje utakmice grupne faze; Dinamo igra protiv madridskog Reala s početkom u 16:30, dok RNK Split igra protiv danskog Kopenhagena

Finalni dan je sutra, kada će osim razigravanja od sedmog do trećeg mjesta i finala, revijalnu utakmicu odigrati veterani Dinama i Slobode iz Tuzle, u spomen na nedavno preminulog Ismeta Hadžića, koji je nosio dres oba kluba. 

(Foto: Goran Stanzl/PIXELL)


Tagovi

Turnir Mladen RamljakIsmet Hadžić

Ostale Vijesti