Photo: nordphoto GmbH / Alterphotos/NORDPHOTO
Photo: nordphoto GmbH / Alterphotos/NORDPHOTO

VIDEO Super Mario briljirao protiv svojeg ‘omiljenog’ kluba s 19 poena, publika u Ateni nagradila ga velikim pljeskom

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 07.12.23. | 22:25

Nesuđeni hrvatski reprezentativac Shane Larkin je u gostujućem slavlju Anadolu Efesa protiv Albe skupio 32 poena.

Košarkaši Real Madrida su na krilima Marija Hezonje slavili su u Ateni s 90-78 protiv PAO-a u 13.kolu Eurolige. Kraljevska momčad na predah je otišla sa samo pola koša prednosti (46-45), ali su onda u nastavku uspjeli slomiti otpor domaćina.

Prouči cjelokupnu ponudu za košarku na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ključna je bila treća četvrtina u kojoj je gostujuća momčad bila bolja s 26-10, a iako su u posljednjoj četvrtini slavili s 23-18, košarkaši PAO-a poraz nisu mogli izbjeći.

Najbolji igrač u redovima slavljenika bio je Mario Hezonja s 19 poena, jednim skokom, dvije asistencije i četiri ukradene lopte. Hezonja je za dva poena šutirao 5/8, trice su mu bile na 66.67 posto (2/3), dok je s linije slobodnih bacanja upisao tri ubačaja od četiri pokušaja.

Drugu utakmicu zaredom Hezonja je najbolji pojedinac Real Madrida nakon što je u utorak protiv Olympiacosa skupio 18 poena i 10 skokova u gostujućem slavlju njegove momčadi 77-71.


Kod domaćina je najbolji bio nekadašnji igrač Heata, Lakersa i Wizardsa, Kendrick Nunn, koji je skupio 24 poena, tri skoka i četiri asistencije.

Spomenimo i kako je Anadolu Efes upisao važnu gostujuću pobjedu u Berlinu gdje su bili bolji od Albe s 97-89. Prvo ime utakmice bio je nesuđeni hrvatski reprezentativac Shane Larkin koji je skupio 32 poena te po četiri skoka i asistencije.

Real Madrid je s vodeća momčad Eurolige s 12 pobjeda i jednim porazom, dok su odmah iza njih najveći im rivali iz Barcelone koji su skupili devet pobjeda i tri poraza.


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Mario HezonjaReal Madrid košarka

Ostale Vijesti