VIDEO: Porazi hrvatskih košarkaša u NBA ligi

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 09.03.16. | 09:25

Momčadi hrvatskih košarkaša u NBA ligi noćas nisu imale previše uspjeha.

Bojan Bogdanović je sa svojim Brooklyn Netsima poražen u gostima kod Toronto Raptorsa sa 104:99. Hrvatski reprezentativac je na parketu proveo 32 minute i za to vrijeme ubacio 12 koševa te ubilježio pet skokova i dvije asistencije. Netsima nije pomogao niti raspoloženi Lopez sa 35 poena, dok je domaćine i drugu momčad Istočne konferencije predvodio DeRozan sa 25 koševa, a Lowry je ubacio 23, uz devet asistencija.

Mario Hezonja je s Orlando Magicom pak izgubio kod Los Angeles Lakersa sa 107:98. Lakersi, inače posljednja momčad Zapada su tako upisali drugu uzastopnu pobjedu, nakon što su prije tri dana priredila jednu od najvećih senzacija u povijesti NBA lige, pobijedivši najbolju momčad lige, Golden State Warriorse.

Hezonja je igrao nešto manje od 16 minuta i ukupno je zabilježio učinak od šest poena i jednog skoka. Zabio je jednu tricu iz tri pokušaja. Domaćine je do 14. slavlja u sezoni vodio Russell s 27 koševa, a kod Magica je jedan manje ubacio Oladipo.

Damjan Rudež se sa svojim Minnesota Timberwolvesima nije najbolje proveo u dvoboju protiv San Antonio Spursa. Gosti su slavili sa 116:91, a hrvatski košarkaš je dobio priliku igrati malo manje od sedam minuta i nije se upisao u strijelce. Zabilježio je dva skoka. Kod gostiju je prvi strijelac bio Aldridge sa 29 koševa i šut iz igre 11-13. Imao je sedam skokova i četiri asistencije. Timberwolvese je predvodio Wiggins s 23 poena i osam skokova.

Derbi večeri pripao je Portland Trail Blazersima koji su Washington Wizardse na domaćem parketu svladali nakon produžetka sa 116:109. Sjajno je raspoložen bio Lillard koji je ubacio 41 poen i dodao 11 asistencija.

Pobjede su ostvarili i Denver Nuggetsi, koji su slavili protiv New York Knicksa 110:94 te Atlanta Hawksi, koji su sa 91:84 bili bolji u gostima kod Utah Jazza.

NBA liga, rezultati:

Toronto Raptors - Brooklyn Nets 104:99
Minnesota Timberwolves - San Antonio Spurs 91:116
Denver Nuggets - New York Knicks 110:94
Utah Jazz - Atlanta Hawks 84:91
Portland Trail Blazers - Washington Wizards 116:109 nakon produžetka
Los Angeles Lakers - Orlando Magic 107:98

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tagovi

Orlando MagicLos Angeles LakersWashington WizardsPortland Trail BlazersAtlanta HawksUtah JazzNew York KnicksDenver NuggetsSan Antonio SpursMinnesota TimberwolvesBrooklyn NetsToronto RaptorskošarkaMario HezonjaBojan BogdanovićDamjan RudežNBA

Ostale Vijesti