Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Što je to od mene ostalo: Okorn preuzima Krku, Nakić prema Grčkoj

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 21.06.22. | 16:16

Osipanje momčadi Cibone se nastavlja, još je jedino Roko Prkačin ostao pod Tornjem

Svakim novim danom u kojemu traje neizvjesnost oko Cibone, povećavaju se šanse da netko od igrača i članova stožera napusti klub. Tako je Lovro Gnjidić načelno sve dogovorio s Cedevitom Olimpijom, iako nam je nakon pobjede u majstorici nad Zadrom i osvajanju trofeja naslova prvaka Hrvatske rekao kako bi volio i iduće sezone nositi dres Cibone. No, nakon tri, četiri ili pet mjeseci bez plaće i pitanja hoće li njegov aktualni klub uopće doživjeti iduću sezonu, logično je da se krene drugačije razmišljati.

Stoga ćemo hrvatskog reprezentativca iduće sezone vrlo vjerojatno gledati u dresu ljubljanskog kluba.

Amar Gegić, ponajbolji igrač Cibone u ovoj sezoni je odavno predao papire za odlazak i on bi mogao prema Španjolskoj. A istim putem bi mogao i Argentinac Jose Vildoza.

Danas smo pak iz više izvora doznali kako Toni Nakić, MVP finala, bi trebao karijeru nastaviti u Grčkoj, u Peristeriju i to kod legendarnog Vasilisa Spanoulisa.

Danko Branković također ide, a jedini koji je još uvijek tu je Roko Prkačin. Kapetan Prkačin je tu, čeka rasplet s Cibonom, dok Mateo Drežnjak još osluškuje ponude, no i on bi najradije ostao u klubu i iduće sezone, ali vjerojatnije je da će potražiti novu sredinu.

Na kraju, trener koji je Cibonu prvi puta nakon devet godina odveo do dvostruke krune, Gašper Okorn, trebao bi preuzeti Krku.

Na ime odšteta gore spomenutih igrača Cibona nije zaradila ni lipe. A radi se o najtalentiranoj momčadi, u kojoj glavne uloge igraju domaći igrači i koji su putem postali reprezentativci, unazad zadnjih deset ili više godina.

Eto, tako to izgleda u Ciboni u sezoni u kojoj su osvojeni Kup i prvenstvo i u kojoj smo svjedočili punom Draženovom domu nakon ohoho godina.


Tagovi

CibonaGašper OkornRoko PrkačinToni NakićDanko BrankovićLovro GnjidićMateo Drežnjak

Ostale Vijesti