KK Dinamo
KK Dinamo

Službeno: Otkazana utakmica Dinamo - Panathinaikos

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 09.08.23. | 08:49

Ono što je jučer bilo najavljeno danas je dobilo službenu potvrdu.

Kao što su neki grčki mediji objavili, BC Panathinaikos zatražio je otkazivanje prijateljske utakmice koja se 8. rujna u 19 sati trebala održati u Domu Dražena Petrovića. Razlog otkaza su navijački neredi i smrt grčkog državljanina koji su prethodili utakmici AEK - Dinamo u Ateni.

Priopćenje KK Dinama prenosimo u cijelosti:

Otkazana utakmica Dinama i Panathinaikosa: Kupljene ulaznice bit će automatski refundirane

Slijedom tragičnih događaja u Ateni, u komunikaciji s vodstvom Panathinaikosa jučer nam je izražena njihova namjera da se otkaže dogovorena prijateljska utakmica ova dva kluba u dogovorenom terminu, 8. rujna u 19h. 

KK Dinamo shvaća razloge ove odluke Panathinaikosa, što im je s naše strane i jučer i danas rečeno. S Panathinaikosom i u dalje ostajemo u kvalitetnom partnerskom odnosu. 

Obitelji poginulog navijača izražavamo iskrenu sućut i s velikim žaljenjem gledamo na tragediju koja se dogodila. U svakom sportu, pa tako i našem, postoji nulta tolerancija na nasilje i nerede.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Brojnim navijačima i poklonicima košarke koji su već u pretprodaji kupili ulaznice za ovu utakmicu, u najkraćem mogućem periodu će biti izvršen povrat uplaćenih iznosa.

Ovim putem želimo zahvaliti svima koji su prihvatili ideju organizacije utakmice protiv tako spektakularnog protivnika, sponzorima koji su prepoznali naše dobre namjere i ideje, te navijačima koji su imali želju doći na događaj.

I u daljnjoj budućnosti trudit ćemo se navijačima i svim sportskim poklonicima u našem Zagrebu, ali i Hrvatskoj, omogućiti respektabilna košarkaška događanja.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

KK Dinamo ZagrebPanathinaikos

Ostale Vijesti