Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Okorn: "Ovakve prilike se moraju objeručke zgrabiti i zbog toga sam razočaran"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 21.03.22. | 21:43

Strateg Cibone ističe kako je na koncu presudilo iskustvo Beograđana

Iako mu je momčad odigrala sjajnu utakmicu protiv renomiranog protivnika, Gašper Okorn bio je razočaran nakon utakmice. Nije, jasno, imao puno toga za prigovoriti svojim igračima, ali slovenski stručnjak žali za propuštenom prilikom. Svjestan je da se Zvezda nudila u Draženovom domu.

Odlučile su tri stvari. Prva serija Zvezde od 11:0 u prvoj četvrtini, onda u zadnjim minutama druge četvrtine nova serija i početkom treće još jedna. To je oko 30 primljenih poena u utakmici u kojoj igraš na jednu loptu i to je ipak malo previše. Takve tri rupe su previše”, komentirao je Okorn.

Trener Cibone je rezonirao i kako je na kraju isplivalo iskustvo Zvezde u ovakvim utakmicama, a koje njegovoj momčadi nedostaje.

Žao mi je da nismo pobijedili, imali smo svoje šanse, osobito kod 68:67 kada povedemo pa onda ne uzmemo skok u trenutku kada smo se već obranili. Imali bi napada za plus tri ili četiri, ali smo napravili previše grešaka u završnici i na kraju je Zvezda rutinski zaključila pobjedu. Možemo biti zadovoljni, ali sam kao trener razočaran, ovakvu šansu moraš zgrabiti s obje ruke. I još jedna stvar, da smo ovako odigrali protiv FMP-a u prošlom kolu, pitanje je kako bi rezultat na kraju izgledao. Uvijek moramo igrati ovako napaljeno, ali to su stvari koje ćemo u svlačionici raščistiti”, podvukao je Okorn. Njegov kolega Dejan Radonjić bio je zadovoljan pobjedom, ali ništa više od toga.

Došli smo na gostovanje kod mlade, talentirane i motivirane Cibone. Nismo imali puno vremena za pripremu, imamo nekolicinu ozlijeđenih i vidjelo se da smo umorni. Bila je zanimljiva utakmica, s periodima kada smo mi bili dobri i s periodima kada je Cibona bila dobra. Ali moram reći kako je ovo talentirana momčad Cibone, puna interesantnih igrača, ali koje se mora čekati i s kojima se mora raditi”.


Tagovi

ABA ligaCibonaCrvena zvezda

Ostale Vijesti