foto: USA Today
foto: USA Today

Harden i Durant nadigrali Giannisa; Warriorsi iznenadili Lakerse nakon -19 (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 19.01.21. | 08:41

Bez većeg učinka Hrvata sinoć.

U NBA cirkusu, prethodne večeri odigrano je devet susreta od po raporedu predviđenih deset - meč Cavaliersa i Wizardsa je odgođen.

Učinak hrvatskih košarkaša bio je zanemariv - u akciji je zaboravo bio samo Phoenix našeg Darija Šarića, no naš košarkaš nije bio u protokolu. Napomenimo da su Sunsi rezultatom 108:104 poraženi od Grizzliesa za koje su po 17 poena zabili Clarke i Morant.

Odigrana su dva posebno zanimljiva ogleda - Netsi su na svom terenu ugostili Milwaukee Buckse te su slavili 125:123 u derbiju superzvijezdi. Naime, posebno se opet istakao James Harden, koji je za Netse upisao 34 koša, šest skokova i 12 asistencija. Durant je u slavlje ugradio 30 poena, devet skokova i šest dodavanja, a na suprotnoj je strani najdominantniji bio Giannis Antetokounmpo - on je upisao all-around statistiku od 34 poena, 12 skokova i sedam asistencija, no nije bilo dovoljno za raspoložene Netse, koji još uvijek igraju bez Irvinga.

Pobjednički koš postigao je Kevin Durant zabivši tricu nakon napadačkog skoka DeAndrea Jordana.

Zanimljiv su meč iz Staples centera mogli pratiti navijači Lakersa i Warriorsa, koji su dostigli deficit od 19 poena i na koncu slavili sa 115:113.

Pomalo su napadački indisponiranu utakmicu odigrali James (19p) i Davis (17p, 17sk, 7as), a s 25 poena momčad je predvodio Schroeder.

U redovima Warriorsa, najefikasniji su bili Curry s 26 te Oubre s 23 poena, iako se treba napomenuti učinkovitog Paschalla s klupe (19p) te Wigginsa (18p).

Navedimo i preostale rezultate večeri:



Tagovi

NBAJames HardenBrooklyn Nets

Ostale Vijesti