Bomba: Amerikanac iz Partizana prelazi u Zvezdu, sam platio transfer

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 27.06.20. | 14:57

U povijesti smo više svjedočili odlascima u drugom smjeru, ali…

Transfer bomba u srpskoj košarci: Corey Walden odlazi iz Partizana i potpisuje za najljućeg rivala Crvenu Zvezdu.

Partizan je danas i službeno potvrdio da je američki bek platio odštetu i napustio klub, a kako prenosi portal Nova.rs Walden bi od slijedeće sezone trebao nositi dres najvećeg rivala Crvene zvezde.

Iz dosadašnjeg kluba su izjavili kako je igraču ponuđeno produženje ugovora, no sam igrač je već ranije dobio bolju ponudu te je odlučio napustiti Crno-bijele.

„Waldenu su ponuđeni odlični uvijeti za novu suradnju, ali je on prihvatio ponudu drugog kluba, koji mu je dao daleko veća primanja od onih koje je mogao ponuditi Partizan“, izjavili su iz sad već bivšeg kluba.

Uskoro opširnije…

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Srdjan Ilic/Pixsell)

 


Tagovi

transferi

Ostale Vijesti