VIDEO: Aston Villa se priključila modernim trendovima

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 03.07.17. | 14:29

Engleski drugoligaš na kreativan način predstavio svoje novo pojačanje.

Slavni engleski klub Aston Villa, prvak Europe iz 1982., a danas drugoligaš, doveo je u svoje redove Johna Terryja, 36-godišnjeg braniča koji je svjetsku slavu ostvario u Chelseaju.

>> Terry potpisao za engleskog drugoligaša

Prije dva dana pisali smo o kreativnim načinima na koje su marketinški timovi u Romi i Liverpoolu predstavili svoja najnovija pojačanja, koristeći se modernim tehnologijama, točnije video igricom FIFA i smartphoneom.

>> Može li inovativnije? Pogledajte kako je Roma predstavila svoje novo pojačanje

Inovativnom načinu predstavljanja pojačanja priključila se i Aston Villa. Tako je klub iz Birminghama na svojem službenom Twitter profilu objavio video interne Whatsapp grupe u kojoj se nalaze Tony Xia, predsjednik kineske grupacije koja je kupila Aston Villu, Villini igrači i menadžer Steve Brunce.

Bruce tako pita svojeg predsjednika, „Ima li kakvih novosti?“ na što Tony odgovara: „Kapetan. Vođa. VILLAN (zlikovac, op.p)!!!!“. „Je li gotovo?“, ponovno pita nestrpljivi Bruce, na što Tony zagonetno piše „50% + 50%“.

Bruce je i dalje nestrpljiv, „Dajte, Dr. Imamo li ga?“, a predsjednik kluba odgovara: „Upravo ga dodajem u grupu“.

Potom se javlja obavijest: „Dr Tony Xia je dodao Johna Terryja“, a ubrzo se javlja i sam Terry: „Odlično je biti ovdje, dečki! Idemo vratiti ovaj klub u Premier ligu!“.

Oduševljeni igrači Ville potom iskazuju dobrodošlicu svojem novom pojačanju, a Gabriel Agbonlahor se malo zaletio i napisao: „Ti si najbolji branič koji je ikad igrao za ovaj klub!“. Ta izjava nije dobro sjela Martinu Laursenu, Olofu Mellbergu i Paulu McGrathu koji demonstrativno napuštaju grupu.

Naravno, radi se o izmišljenom razgovoru kojeg je marketing Ville iskoristio kako bi na zanimljiv i zabavan način predstavio svoje novo pojačanje.

(Foto: Screenshot)


Tagovi

John TerryAston Villa

Ostale Vijesti