Germania
Germania

Uz pomoć Barcelone (1,55) i Varaždina (2,50) počastite voljene žene poput pravog gospodina

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 08.03.24. | 11:08

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve na ove dvije utakmice

Za kraj radnog tjedna, što je ovaj put i Dan žena, Germania vam daje lijepu priliku da uz pomoć dva najveća tečaja zaradite za cvjetne ili čokoladne aranžmane za svoje bolje polovice ili sve koji se tako osjećaju. Ključ za sreću je u Varaždinu i Barceloni, možete i u te gradove odvesti svoje supruge ili voljene žene…

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Varaždin – Istra 1961 (17.00), JEDINICA, 2,50

Novo, 26. kolo HNL-a otvaraju suparnici od kojih jedan voli, a drugi ne voli igrati petkom, no oboje su najviše domaćinstava u HNL-u odradili baš na taj dan. Riječ je o Varaždinu i Istri 1961. Oba su kluba svoje nedavne poraze doživjela od Hajduka: Varaždinci nakon 1-1 u prvenstvu doma, s gostovanja s Poljuda vratili su se pune mreže (0-5), a potom u nedjelju izgubili i od vodeće Rijeke na Rujevici (0-2), dočim su Zeleno-žuti minimalno poraženi na Poljudu prošle subote (0-1). Upravo oni u Varaždin dolaze bez tri bitna igrača: Ercega, Kadušića i Blagojevića. Prema tome, vrijedi probati odigrati na domaćine, da se s razglasa čuje “Ja sem Varaždinec…”

Barcelona – Mallorca (21.00), JEDINICA, 1,55

Barcelona će se boriti za povratak na pobjedničke staze u španjolskoj prvoj ligi kada dočeka Mallorcu na Estadi Olimpic Lluis Companys, svom zamjenskom na Montjuicu. Katalonska momčad trenutno je treća na tablici La Lige, osam bodova iza vodećeg Real Madrida, dok je Mallorca na 15. poziciji, osam bodova ispred zone ispadanja. Barcelonu su pogodile dvije ozljede važnih figura u srazu protiv Athletica u zadnjem kolu, Pedri i Frenkie de Jong su bili prisiljeni napustiti teren u prvom poluvremenu remija bez golova, što ih dodaje u Barcinu 'bolnicu' uz Gavija, Marcosa Alonsa i Baldea. Imaju i gosti svojih problema, ali uz sve to, Katalonci bi ovo ipak trebali pobijediti.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


 



Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti