Germania
Germania

Uz hrvatske rukometaše (1.45) tečaj skače u nebesa, od Viola (1.35) i Club Bruggea (1.50) očekujemo pobjede bez stresa

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 14.03.24. | 09:55

Nigdje nećete naći veće tečajeve

Eh, kad bi svaki četvrtak bio ovakav... Danas na rasporedu imamo sjajne nogometne, rukometne i košarkaške utakmice, ljubitelji tenisa mogu uživati u Indian Wellsu, dok nas navečer očekuje i Hrvatski vaterpolski superkup. Germania je i danas 'on fire' kad je riječ o tečajevima, a posebno su se istaknuli 'poklonima' na izabranike Dagur Sigurðsson, Fiorentinu i Club Brugge.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranicino osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Hrvatska – Austrija (20.15) JEDINICA, 1.45

Dagur Sigurðsson večeras će imati pakleni debi na klupi Hrvatske. U prvom susretu odmah ima golem imperativ pobjede jer bi nam svaki drugi ishod ugrozio plasman na Olimpijske igre u Parizu. Protivnik nam je austrija, dužnik s nedavnog Europskog prvenstva. Tada smo vodili 28-25 na ulasku u završnicu dvoboja, ali smo na koncu dozvolili protivniku seriju 3-0 i završeno je remijem. Tada nas je to znatno koštalo te smo u drugi krug prenijeli jedan bod manje. Sada nam se novi kiks ne smije ponoviti i vrijeme je da hrvatski reprezentativci pokažu rezultatom da su bolji od izabranika Aleša Pajoviča.

Club Brugge – Molde (21.00) JEDINICA, 1.50

Norvežanima prvenstvo počinje tek, ovo nije šala, 1. travnja, a ožujak im je mjesec za europski napredak, poglavito nakon 2-1 u prvom ogledu s trećeplasiranom momčadi belgijskog prvenstva nakon 29 kola. Zabili su Stenevik (43.) i Gulbrandsen (90+2.) za Molde, s bijele točke je samanjio De Cuyper (85.). Nekada bi Belgijci lakoćom rješavali ovakve uzvrate, a iako je Molde posljednji put, u Varšavi, slavio s 3-0, mi ipak vjerujemo da je danas 'jedinica' siguran pick.

Fiorentina – Maccabi Haifa (18.45) JEDINICA, 1.35

Prva utakmica bila je ljepotica dana, Viole su s 4-3 slavile na Bozsik Areni u Budimpešti, a slavlje im je donio Barak pogotkom u 90+5. minuti. Za goste bi utakmicu trebao startati Lorenco Šimić, ali nije baš da je oduševljen s tom spoznajom budući da ga danas očekuje težak posao protiv Nzole, Beltrana, Belottija, Ikonea i ostalih. Očekujemo pobjedu domaćina i potvrdu prolaska u daljnju fazu natjecanja.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+




Tagovi

Germania daje najveće tečajeveGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti