SERGIO PEREZ/Action Images
SERGIO PEREZ/Action Images

Tipovi dana: Bogata sportska srijeda uz NBA, Roland Garros i jednu posljednju provjeru pred EURO!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 09.06.21. | 11:24

Ronaldu fali samo 6 pogodaka da postane najbolji reprezentativni strijelac svih vremena..

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama

Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE UTAKMICE | 20:45
Portugal - Izrael
ID: 5638182

Portugal uštimava svoju sjajnu ekipu za EURO na kojem, ne smijemo zaboraviti, brane naslov. Na smotru putuju na krilima sjajne sezone njihovih top igrača: Jote, Fernandesa ali i mladog Felixa u redovima madridskog Atletica. Izrael je u ovoj priči druga kategorija. A tu je i Ronaldo koji ganja rekord najboljeg reprezentativnog strijelca u povijesti nogometa. Fali mu šest pogodaka, a Izrael bi mogao biti sjajan “sparing partner” u bildanju statistike.


Hendikep pobjeda

Tip: 1 (1.75)
Fiksevi dana
NBA - Play Off | 03:30
Phoenix - Denver
ID: 5638949

Sunsi su otvorili drugi krug doigravanja uz konstantno mali zaostatak protiv ekipe iz Colorada, ali furiozna četvrta četvrtina je okrenula utakmicu u očekivanom smjeru. Nakon pobjede nad Lakersima, Sunsima su vrata konferencijskog finala širom otvorena. Ipak, nešto će se pitati i Jokića i njegov Denver. Novi MVP regularne sezone sigurno neće stati na ovoj, predzadnjoj konferenciojskoj stepenici. Samo jedna gostujuća pobjeda bi vratila stvari na početak, no mi ipak njušimo noćas još jednu pobjedu domaćih.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.55)
Vrijedi probati
GSM ROLAND GARROS - zemlja | 13:35
R.Nadal - D.Schwartzman
ID: 5638773

Rafa je u lovu na nestvarni, četrnaesti po redu Roland Garros. Naravno, nitko mu nije ni blizu kada je u pitanju dominacija na French Openu, a mi sumnjamo da mu polufinale može ugroziti Argentinac Schwartzman, inače sjajan na zemljanoj podlozi. Sve osim čiste pobjede Španjolca je – senzacija. Bez obzira što igra protiv desetog igrača svijeta.


Hendikep gemova meč

Tip: 1 (1.7)
Vrijedi probati
GSW ROLAND GARROS - zemlja | 12:20
I.Swiatek - M.Sakkari
ID: 5638775

Poljska senzacija i braniteljica naslova Iga Swiatek juri prema završnici svog očigledno omiljenog Grand Slam turnira. U borbi za polufinale suočit će se s Grkinjom Sakkari. Ona je pak u sjajnom nizu izbacila Mertens i Kenin, no Iga će joj biti svakako najteža protivnica. Kvota na točan broj setova (3) je više nego primamljiva. Iako je Iga sjajna tenisačica, Sakkari bi ju mogla namučit, možda čak i iznenaditi. .


Točan broj setova na meču

Tip: 3 (2.75)
Fiksevi dana
GSM ROLAND GARROS - zemlja | 20:05
N.Đoković - M.Berrettini
ID: 5638772

Novak Đoković je u osmini finala pokazao kako se protiv njega može igrati. Talijan Mussetti je poveo s 2-0 u setovima, no po tko zna koji put do sad, Nole se vratio u meč i natjerao psihički i fizički slomljenog oponenta da preda meč. Protiv Berettinija sigurno neće biti tako. Prognoziramo pobjedu Đokovića, no zbog premale kvote možda je ipak isplativije odigrati hendikep gemova.


Hendikep gemova meč

Tip: 1 (1.85)

Tagovi

Novak ĐokovićRoland GarrosCristiano RonaldoEUROTenisPrijateljska utakmicaNBANBA doigravanjePhoenix Suns

Ostale Vijesti