Sjajna ponuda u četvrtak, da vas ne proguta financijski mrak

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 04.04.24. | 11:02

Ovakve tečajeve nudi samo Germania

Približava nam se vikend, svi se osjećamo zbog toga bolje, a Germania nam je za danas pripremila sjajnu (i jedinstvenu) kladioničarsku ponudu u Hrvata.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Chelsea - Manchester United (21.15), JEDINICA 2.05

Navijači Chelseaja i Manchester Uniteda su često mogli ove sezone zagrljeni patiti uslijed neuvjerljivih partija svojih sastav. Niti Plavci niti crveni vragovi nisu oduševili, štoviše, svojim su navijačkim bazama priuštili još jednu razočaravajuću sezonu. A sada će, u ogledu 'očajnika' pokušati donijeti malo radosti. Chelsea je u ovom ogledu blagi favorit zbog činjenice da se igra na Stamford Bridgeu.

Monfils - Fucsovics (19.30), JEDINICA 1.75

U osmini finala portugalskog Estorila očekuje nas zanimljivi susret između 45. na svijetu veterana Gaela Monfilsa (37) i 85. Mađara, pet godina mlađeg Martona Fucsovicsa (32). Ova dva iskusna tenisača na touru su se susrela tri puta. U sva tri navrata slavio je Grancuz, a posljednji put prije pola godine u šesnaestini finala ATP-a u Stockholmu s 2-1 u setovima.

Monaco - Žalgiris (19.00), JEDINICA 1.45

Monaco je jedan od klubova – od drugog do četvrtog mjesta – koji imaju identičan omjer od 21 pobjede i 11 poraza. U prijevodu, do kraj slijedi velika borba za drugu euroligašku poziciju. Monegaški sastav večeras igra protiv Žalgirisa koji nije briljirao veći dio sezone, ali koji je trenutno u nizu od tri pobjede zaredom. Međutim, znana je stvar da Žalgiris igra bolje doma nego vani i Monaco je nesumnjivo favorit.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Najveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti