Germania
Germania

Povucite za uši uskršnjeg zeca i vidjet ćete pobjedu Monaca protiv Metza

Vrijeme Čitanja: 3min | sub. 30.03.24. | 10:30

Bavarci bi trebali slaviti u Der Klassikeru, a očekuje se i slavlje Šišmiša protiv Mallorce

Subota je, sunce piči, a u zraku se osjeti miris šunke i jaja koji će sutra napuniti vaše stolove. Rekli bismo da bolje ne može, ali kada pogledamo ponudu Germanije, shvatimo da bolje - ipak može!

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ove subote u ponudi je mnogo utakmica, a izuzev one tri iz HNL-a, sjajni ogledi odigrat će se u Engleskoj, Francuskoj, Španjolskoj, Njemačkoj... Germania, naravno, sve prati, a sada su za svoje najvjernije igrače pripremili najveće tečajeve na čak tri utakmice iz Liga petice.

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Bayern – BVB (18.30) JEDINICA, 1.50

Derbi 27. kola njemačkog prvenstva, domaćini moraju održati kakav-takav korak za vodećim Bayer Leverkusenom, a gostima treba svaki bod da se kao četrvti ukrcaju u vlak koji najesen vozi u Ligu prvaka. Bavarci su četiri kola bez poraza (tri pobjede i remi), Crno-žuti iz Rurske oblasti imaju tri pobjede zaredom nakon poraza doma od Hoffenheima, a slavili su i protiv PSV Eidhovena u uzvratu osmine finala Lige prvaka. U studenom u Dortmundu završilo je 0-4, dva je pogotka zabio Harry Kane koji je sad upitan, a momčad Edina Terzića traži svoju prvu ligašku pobjedu u međusobnim susretima od studenog 2018. Gol-razlika je otad za Bayern 33-11. Bavarci ove sezone kao domaćini imaju 11 pobjeda, jednan remi i samo jedan poraz, a Borussia ima šest pobjeda, šest remija i jedan poraz u gostima ove sezone u Bundesligi. Dortmund može produžiti niz od osam utakmica bez poraza u gostima (4 pobjede, 4 remija), ali mi vjerujemo da da će domaćin ipak pronaći put do pobjede.

Metz - Monaco (17.00) DVOJKA, 1.70

Sve ide u prilog gostima. Prije svega, Monaco je četvrti, a Metz - predzadnji. Dakle, to je prva stavka zbog koje tipujemo na pobjedu momčadi iz Monte Carla. Druga je ta jer domaćinu nedostaje čak šest igrača, a treća da su u posljednjih pet međusobnih ogleda u Ligue 1 nogometaši Monaca protiv Metza upisali - pet pobjeda! U redu, niz kad-tad mora stati, ali nekako sumnjamo da će se to dogoditi danas...

Valencia - Mallorca (18.30) JEDINICA, 2.25

Istina je da su se gosti malo 'digli' zadnje vrijeme, ali oni uglavnom svoje bodove osvajaju na domaćem terenu, dok u gostima, što uleti - uleti. Šišmiši pak igraju OK sezonu, ali ništa više od toga. Naravno da se od njih očekuje više i bolje od 8. mjesta, ali svi koji su sada ispred njih se tamo nalaze zasluženo. Mallorca ima 30 bodova, 10 manje od Valencije i samo pet više do Cadiza koji je u 'crvenoj zoni'. Domaćin je favorit, ali sigurno se neće prošetati do slavlja...

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti