Od utorka u prodaji ulaznice za humanitarni spektakl „Gem, set, Hrvatska“

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 20.05.19. | 21:31

U Zagreb na humanitarni turnir dolaze Modrić, Rakitić, Lovren, Bogdanović…

Od utorka, ulaznice za humanitarni i sportski spektakl „Gem, set, Hrvatska“ naći će se u prodaji.

U organizaciji Zaklade Marin Čilić, skupljat će se sredstva za izgradnju multifunkcionalnog sportskog igrališta u Osnovnoj školi Tordinci u Vkovarsko-srijemskoj županiji.

Sama događaj održat će se 12. lipnja u Zagrebu na SRC Šalata, a ulaznice će se od utorka moći pronaći u prodaji putem sustava ulaznice.hr.

Na humnaitarnom teniskom turniru okupit će se brojne, možemo reći i najveće, zvijezde hrvatskog sporta. Moći ćemo gledati Luku Modrića, Ivana Rakitića, Bojana Bogdanovića, Dejana Lovrena, Marija Mandžukića, braću Valenta i Martina Sinkovića, tenisače Ivana Dodiga, Matu Pavića, Nikolu Mektića, Franka Škugora, kao i uzdanice u ženskoj konkurenciji poput Ane Konjuh te Dine Levačić i Sare Kolak.

„Ideja za ovu akciju krenula je iz zafrkancije. Prošlo ljeto bio sam na Korčuli na pripremama za američku turneju i tamo sam se našao sa Modrićem i Kovačićem. Dogovarali smo se da odigramo parove, ali nedostajao nam je još jedan igrač, pa smo pozvali Vrsaljka i Lovrena da nam se pridruže. Uz to je krenula i lavina preko društvenih mreža, i tako je iz zafrkancije krenula ideja da se okupe svi sportaši koji su u tada u Hrvatskoj da napravimo nešto u humanitarne svrhe za djecu“, izjavio je Marin Čilić.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Marin ČilićLuka ModrićIvan RakitićBojan BogdanovićIvan DodigAna KonjuhSara Kolak

Ostale Vijesti