REUTERS/Paul Childs
REUTERS/Paul Childs

Najava dana: Puno nogometa, polufinale Wimbledona i NBA

Vrijeme Čitanja: 3min | čet. 08.07.21. | 07:30

Pogledajte što smo spremili za danas

A.BARTY – A.KERBER 14:35

(Tenis, Wimbledon)

Polufinale trećeg Grand Slama sezone donosi nam sraz Njemice i Australke, po šesti put u njihovim dosadašnjim karijerama. Koliko su cure “tu negdje”, najbolje govori omjer pobjeda 3:2 u korist Kerber. Zanimljivo, ovo će im biti tek prvi okršaj na travnatoj podlozi. Do sad su samo igrale na betonu.

A.SABALENKA – KA.PLISKOVA 15:50

(Tenis, Wimbledon)

Ovdje je situacija, barem naoko, jasna. Sabalenka po dobrome pamti međusobne oglede s Pliškovom, pobijedila ju u oba dosadašnja međusobna ogleda. No, valja biti oprezan Pliškova je neugodna i svakako će, ako ništa, pružiti dobar otpor bjeloruskinji.

PHOENIX SUNS– MILWAUKEE BUCKS, 03:00

(Košarka, NBA, finale playoff)

Sunsi su prvi susret dobili rezultatom 118:105. Najefikasniji na susretu bio je Chris Paul, sa 32 pogotka, četiri skoka i devet asistencija. Košarkaši Milwaukeeja će ga sigurno opreznije i bolje čuvati, a s druge strane ključna informacija za Sunse je zdravstveno stanje Antetokounmpa koji, iako je igrao prvu utakmicu, i dalje sa sobom vuče jednu ozbiljnu ozljedu koljena.

HAFNAFJORDOUR – SLIGO ROVERS, 20:00

(Nogomet, Konferencijska liga, kvalifikacije)

Islanđanima ne ide, a ni Irci se ne mogu baš pohvalitidobrim nogometom. Istina, dobili su posljednje dvije utakmice igrajući s Bohemiansom i Longfordom, no sve je to nekako u egalu pošto ovdje vjerojatno nećemo gledati vrhunski nogomet. Islanđani će definitivno računati na domaćinstvo.

HAJA - PATHUM UNITED 12:00

(Nogomet, Azijska liga prvaka)

Ako ćemo po posljednjoj utakmici suditi ovaj meč, jasno je da sve upućuje na Pathum United. Sve osim sigurne pobjede ekipe s Tajlanda bilo bi ravno senzaciji. Nogomet na Filipinima se ne može nositi s Tajlandskim,što se jako dobro vidjelo na prijašnjim utakmicama ovog turnira.

ULSAN - VIETTEL 16:00

(Nogomet, Azijska liga prvaka)

Forma južnokorejske ekipe, koja je danas domaćin, je sjajna. Četiri utakmice, četiri pobjede. Vijetnamci pak dolaze u goste s tri poraza na leđima. Kao i slučaju Haje i Pathuma, ovdje je stvar kristalno jasna. Ulsan će slaviti, i to s visokim brojem postignutih golova. Isto tako, ekipe su se susrele prije 2 tjedna, Ulsan se provukao s 1:0, sigurno će danas loviti potvrdu kako su bolja momčad.

BEIJING GUOAN - UNITED CITY FC 16:00

(Nogomet, Azijska liga prvaka)

Dvoboj "davljenika". Oba tima na ovom natjecanju znaju jedino i isključivo za poraz. To će se danas promijeniti. Kako stvari stoje, gosti s Filipina ovdje puno bolje kotiraju, bez obzira na formu. Kineski prvoligaš je lošiji, i danas bi trebao produbiti svoju loš niz.

DAEGU - KAWASAKI 18:00

(Nogomet, Azijska liga prvaka)

Prva utakmica je bila napeta, s čak pet golova, završilo je 3:2 za Kawasaki. Oba tima imaju perfektan skor na ovom natjecanju pa će biti izuzetno zanimljivio vidjeti koja od ovih ekipa je bolja. Japanci ipak slove kao izuzetni favoriti, trebali bi bez poteškoća ponoviti ishod s prve utakmice, ali uz bolju gol razliku.

NEW YORK - PHILADELPHIA 02:00

(Nogomet, MLS)

Domaći RB New York se u prvih deset kola nije baš pokazao. Samo 16 bodova. Tek je nešto bolja ekipa iz Philadelphije s 19, pa je situacija u ovom meču prilično izjednačena. Oba tima ulaze u dvoboj s mješovitom formom, no domaćin iz New Yorka je ipak na svom terenu, trebali bi imati malu prednost. Neizvjesno.

NASHVILLE - ATLANTA 02:30

(Nogomet, MLS)

Atlanta putuje s nadom da ovdje može izbjeći poraz, no teško da će se izvući od poraza kod prilično raspoloženog domaćina. Doduše, posljednji međusobni ogled je završio remijem, no to ne bi trebalo pokolebati domaću ekipu da kasno noćas upiše pobjedu.



Tagovi

najava danaGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti