Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve
Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

Karolina Pliškova ili Inter nije bitno, s njima listić na dobitku neće pokazivati sitno

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 20.02.24. | 11:56

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

Dva para sasvim su dovoljna da vam ovaj sunčani utorak naprave još ljepšim. Teniski sraz iskustva i želje za uspjehom ili sudar nogometnih velikana? Što god preferirali, Germania vam daje najbolje tečajeve.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Inter – Atletico (21.00) JEDINICA 1.90

Inter ove sezone igra jako dobra nogomet, no u osmini finala ga dočekuje izuzetno zahtjevan protivnik – madridski Atletico. Inter je favorit u ovom ogledu budući da igra pred svojim navijačima, no jasno je kakav je protivnik Atletico. Doduše, španjolski sastav je u slaboj formi, pa tako u zadnje četiri utakmice ima jednu pobjedu, remi uz dva poraza.

Ka. Pliškova - A Krueger (13.05) JEDINICA 1.75

Pozornica je postavljena i svjetla će biti uperena na veteranku protiv zvijezde u usponu na WTA Dubai Duty Free prvenstvu. Karolina Pliškova će na putu do finala ovoga puta morati svladati mladu Amerikanku Ashlyn Krueger. Ashlyn Krueger imala je obećavajući početak 2024. godine, približivši se svom najboljem plasmanu u karijeri, 73. mjestu na svijetu. Iako je trenutačno tri mjesta udaljena od te oznake, čini se da će je uskoro nadmašiti. Međutim, čeka je težak izazov protiv Karoline Pliškove, bivše svjetske broj 1, koja je pokazala dobru formu u prvom kolu WTA Dubai Tennis Championshipsa.


Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


 


 


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionica

Ostale Vijesti