HUMANITARNI LISTIĆ Pavo Marković odigrao dobitni listić i zaradio donaciju za Dva skalina

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 26.07.17. | 08:09

Novi član zagrebačke Mladosti pokazao se dobrim prognozerom rezultata na Svjetskom prvenstvu u vaterpolu.

Ne ide nam loše u našoj rubrici Humanitarni listić u podne što se tiče Svjetskog prvenstva u vaterpolu. Proslavljeni trener Emil Nikolić je ispunio dobitni listić u prvom kolu natjecanja, a jučer je to napravio i Pavo Marković koji je uspješno prognozirao rezultate u tri četvrtfinalna ogleda.

Sve je počelo susretom između Crne Gore i Grčke gdje je novi član zagrebačke Mladosti prognozirao pobjedu Grčke. Konačnih 12:7 je pokazatelj da je tečaj 1,80 bio pravi poklon-bon.

Dobar je tečaj bio i na broj golova koje će postići Srbija protiv Australije. Odnosno, ispostavilo se da je margina od 12,5 prenisko postavljena za najbolju momčad ne samo današnjice koja je Australce pobijedila s visokih 15:5.

Za kraj je Markoviću ostala još utakmica Hrvatske i Italije u kojoj su 'Barakude' odigrale zrelo i došle do pobjede od 12:9 i polufinala sa Srbijom. Kako se ta utakmica nalazila u super ponudi Germania Sport kladionice, onda je i tečaj bio nešto veći – 2,00.

Ukupno su ove tri utakmice nosile tečaj 6,66 što znači da je dobitak 2.664 kune, a njega je Pavo Marković namijenio udruzi Dva skalina, dubrovačkoj udruzi roditelja djece s posebnim potrebama.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac i Emil Nikolić, a sada im se priključio i Pavo Marković. U njihovo ime ukupno smo donirali 25.074 kune.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

listić u podnehumanitarni listić

Ostale Vijesti