Gostovanje Osijeka u Beču putokaz Rijeci: Možemo se nadati dobrom rezultatu, ali nećemo ih podcijeniti

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 18.10.17. | 13:46

Domagoj Pavičić i Roberto Punčec najavili su ogled hrvatskog prvaka i bečke Austrije u 3. kolu Europske lige.

„Očekivanja su velika, ali ne treba nas zavarati njihova lošija forma u posljednje vrijeme. Ova utakmica će biti drugačija. Moramo biti pravi, agresivni, stajati blizu igrača, dati maksimum i rezultat će doći,“ rekao je Domagoj Pavičić, nogometaš Rijeke za službenu klupsku stranicu.

Austria je na putu do Europske lige izbacila Osijek, ali hrvatski predstavnik je nakon poraza na domaćem travnjaku (1:2) bio nadomak ukupnog slavlja slavivši u Beču 1:0.

„Ušli smo u Europsku ligu s očekivanjima i moramo početi skupljati bodove. Igramo protiv dobrog, organiziranog i čvrstog suparnika. Ne trebamo se bojati i možemo se nadati pozitivnom rezultatu. Možemo obećati da ćemo dati maksimum,“ rekao je Robert Punčec, branič Rijeke.

Nikoga u Rijeci nisu zavarali nešto lošiji rezultati i poraz Austrije Beč u posljednjem prvenstvenom ogledu na gostovanju kod Sturma.

„Austrija ne briljira u prvenstvu, a i Osijek je u Europskoj ligi dobro odradio gostovanje. Mi smo dobro igrali protiv Salzburga, koji je najbolja ekipa u Austriji, ali ne podcjenjujemo suparnika jer znamo da se radi o dobroj ekipi,“ zaključio je Renato Punčec.

(foto: Pixsell)


Tagovi

RijekaAustria BečEuropska ligaRoberto PunčecDomagoj Pavičić

Ostale Vijesti