Jason Cairnduff/Action Images
Jason Cairnduff/Action Images

Germania daje najveće tečajeve: Hartberg 2.8, Kilmarock 2.2 i Vikingur 1.35

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 24.05.21. | 10:48

Nigdje nećete naći veće tečajeve

Novi tjedan, nove pobjede, novi najbolji tečajevi u Germania Sport kladionici!

Danas vam donosimo najveće tečajeve s parovima iz Austrije, Škotske i Farskih Otoka. Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabave uz sportsko klađenje garancija je na stranici Germania Sport kladionice, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Hartberg – Austria Beč (17:00) JEDINICA, 2.80

Gostima nedostaju čak trojica veoma bitnih igrača, dok je domaćin kompletan. Domaći sastav je blagi, blagi, blagi favorit, ali sigurno im neće biti lako protiv momčadi koju mnogi smatraju jednom od najvećih u Austriji. Hartberg je u dobroj seriji, u posljednje dvije utakmice imaju dvije pobjede, a u oba ogleda njihova je mreža ostala netaknuta. S druge strane, bečka Austrija je u posljednjih četiri od pet utakmica minimalno jednom primila pogodak. Posljednji međusobni ogled ove su dvije momčadi odigrale prije 13 dana, rezultat je bio 3:1 za Austriju, ali su gosti u tom ogledu bili jako opasni. Bit će ovo jedan jako zanimljiv sudar.

Kilmarock – Dundee (20:45) JEDINICA, 2.20

Utakmica svih utakmica. Riječ je o drugom ogledu doigravanja za ostanak/ulazak u Premier ligu, a Dundee je u prvom ogledu prije četiri dana slavio na svojem terenu rezultatom 2:1. Pogodak odluke zabio je Charlie Adam, nekadašnji veznjak Liverpoola i Stokea, a jedini pogodak za današnjeg domaćina postigao je Haunstrup. Dundee je u tom ogledu bio puno bolji, planirano su prepustili posjed Kilmarocku, a oni su svoje prilike tražili iz kontranapada. U posljednjih pet utakmica, Dundee ima četiri pobjede i jedan poraz, dok je Kilmarock tek jednom slavio uz još jedan remi i tri poraza.

Vikingur – Streymur (16:00) JEDINICA, 1.35

 Ne tako davno, Vikingur je igrao u Europi protiv Rijeke. Ne treba naglašavati da je momčad s Kvarnera to lako apsolvirala, a najveći problem bio im je let na Farske Otoke koji imaju najmanju zračnu luku u Europi. Vikingur je dobar, ne kao primjerice Klaksvik, ali će se do kraja sezone sa HB Torshvanom boriti za drugo mjesto. Gosti pripadaju donjem dijelu doma, a u prvih 11 utakmica ove sezone skupili su tek devet bodova. U posljednjih četiri od pet međusobnih utakmica, Vikingur je slavio, a samo je zadnji međusobni ogled završen bez pogodaka.

Germania je spremila veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrirane igrače. Informacije o detaljima pronađite OVDJE.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski danpromospecijalne igrespecijalne igre

Ostale Vijesti