Germania
Germania

Crni orlovi visoko lete (2,05), a Petra će Arantxi naplatiti mladenačke štete (1,75)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 12.02.24. | 11:15

Nitko u državi nema ovako velike tečajeve.

Nakon što su jučer prošla sva tri najveća tečaja te su mnogi od vas riješili financijske muke, danas Germania nudi priliku za najveću zaradu na jednoj nogometnoj i jednoj teniskoj utakmici. Besiktas se želi ostati treći u Turskoj, Galata i Fener su (pre)daleko odmakli, a Petra Martić želi napokon pobijediti Arantxhu Rus, vršnjakinju koja ju je dvaput svladala dok su još bile mlade…

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Kayseri - Besiktas (18.00), DVOJKA, 2,05

Očekuje nas uzbudljiva utakmica između dvije ujednačene momčadi. Kayserispor ima obavezu pred svojim navijačima, ali savladati Beşiktaş neće bit nimalo lak posao. Domaćini očajnički trebaju pozitivan rezultat i u ovu utakmicu ulaze s 28 bodova nakon 24 utakmice, dok su gosti u istom razdoblju osvojili 39 bodova. Besiktas se borio za bilo kakvu konstantu ove sezone, i dok u ovu utakmicu Crni orlovi ulaze nakon uzastopnih pobjeda, njihove izvedbe u tim utakmicama bile su daleko od uvjerljivih i sad je vrijeme da doboju nekog jakog i to još kao gosti.

Petra Martić – Arantxa Rus (13.20) 1,75

Treći put se splitska tenisačica sastaje s Nizozemkom katalonskog imena, svojom 33-godišnjom vršnjakinjom koju nijednom nije dobila, no nisu se još susrele na tvrtdoj podlozi nekog velikog turnira, nego na zemlji, još kao ‘klinke’, 2009. u Makarskoj i 2011. u talijanskom Cuneu. Sad je Petra starija i zrelija, igra se u Dohi u dvorani, vrijeme je da je dobije, iako je Arantxa bolje plasirana na WTA ljestvici (43-67).

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

 


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti