BET INFO: Pescara i Palermo igraju „oproštajku“ , a mi dižemo tečaj u happy houru

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 22.05.17. | 17:30

U fokusu je posljednje utakmica pretposljednjeg kola Serie A…

Talijansko prvenstveno riješeno je jučer. Juventus je pred svojim navijačima Crotoneu utrpao tri komada i tako matetmatički osigurao šestu uzastopnu titulu.

Ipak, danas je na rasporedu ostala još jedna utakmica, posljednji dvoboj pretposljednjeg kola Serie A. U 20 sati i 45 minuta sastaju se dvije momčadi čija je budućnost u Seriji A također zapečaćena, odnosno, da se izrazimo preciznije - te budućnosti neće biti . I Pescara i Palermo iduće će se godine natjecati u Seriji B tako da će danas odigrati svoju pretposljednju utakmicu u najjačem rangu talijanskog nogometa, barem za neko izvjesno vrijeme.

Pescara je bila uvjerljivo najlošija momčad liga. U 36. kola skupili su samo 14 bodova, postigli 33 gola i primili ih 79. Palermo nije bio puno bolji. U istom broju utakmica skupili su 23 boda, zabili još manje, 31 gol, i primili 74. Tako da Pescari  danas preostaje jedino odigrati časnu utakmicu i kolo prije kraja oprostiti se od Serije A i svojih navijača s pobjedom.

A za takav scenarij, sudeći prema formi, puno veće šanse trebao bi ipak imati Palermo. Naime, gostujuća momčad u posljednja tri kola, iako je ispadanje izvjesno već neko vrijeme, pokazala je znakove živote. Pretposljednjeg dana travnja pobijedili su Fiorentinu 2:0, zatim u idućem kolu remizirali kod Chieva (1:1), a prije tjedan dana slavili su kod Genove s 1:0.

S druge strane, agonija Pescare posve je jednolična. Posljednji put slavili su sredinom veljače, kada su Genovi utrpali pet komada. Početkom travnja odigrali su dva remija - s Empolijem i Milanom. U svim ostalim utakmicama, međutim, upisali su poraz.

Pescara je u večerašnjoj utakmici favorit budući da igra na domaćem travnjaku i pred domaćim navijačima. Međutim, s obzirom na izvedbe Palerma u zadnje vrijeme, vjerujemo kako i gosti imaju šanse u najgorem slučaju odigrati barem neriješeno. Također, nešto otvoreniji pristup u utakmici revijalnog tona mogao bi rezultirati većim brojem golova. Trenutni tečaj na x2 i 2+ iznosi 1,95, a Germania Sport kladionica u happy houru (između 18:45 i 20:45) tečaj na ovaj tip diže na 2,25. Na ovu utakmicu kladiti se možete OVDJE.  

(Foto: Action Images)


Tagovi

dojavelistićbet infoprognozetipovi

Ostale Vijesti