Borna jaksic/PIXSELL
Borna jaksic/PIXSELL

Gojun nakon prekida u Našicama: „Ovo nije lijepa strana sporta“

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 08.04.24. | 08:43

Kaotičan prekid rukometnog derbija između Nexea i Zagreba

Svašta se moglo očekivati na derbiju petog kola Lige za prvaka rukometaša između Nexea i Zagreba, no malotko je mogao predvidjeti da će utakmica biti – prekinuta.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, sedam sekundi prije kraja prvog poluvremena pri vodstvu gostiju 16-9 dosuđen je sedmerac za Našičane nakon kojeg je došlo do gužve oko zapisničkog stola, delegat Ante Josić našao se na terenu, a na njega je naletio igrač Nexea Marko Bezjak koji je trčao prema svojoj klupi. Činilo se kako se radilo o bezazlenom sudaru, ali Josić je pao na tlo te mu se odmah počela pružati pomoć.

„Trebao je biti praznik rukometa. Mislim da je bila dobra utakmica od početka, bila je tvrda, ulozi su bili jako veliki, dobro smo otvorili utakmicu, mali broj golova, a na kraju nemile scene koje svi želimo izbjeći u rukometu i sportu“, rekao je pomoćni trener Nexea Krešo Ivanković.

„Nisam ni vidio što se dogodilo s klupe, tako da ne mogu komentirati. Kraj koji nitko ne priželjkuje. Ne znam što bih rekao. Nadam se da neće biti strožih kazni“, dodao je vratar Nexea Dominik Kuzmanović

„Nažalost, ovako je završilo. Nisam ni vidio što se dogodilo. Nije lijepo za sport, ne znam što reći, ovo nismo očekivali. Atmosfera i utakmica su bile dobre, ne znam što reći“, kazao je trener Zagreba Andrija Nikolić.

„Na kraju je možda stvarno ružno. Iskreno, ne znam na kraju što se dogodilo. Ljudi koji su za to zaduženi će pregledati i odlučiti. Žao mi je što nismo završili utakmicu pod lijepom atmosferom, to je i sport, ali ovo nije lijepa strana“, podvukao je igrač Zagreba Jakov Gojun. (pz)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

RK NexeRK ZagrebJakov GojunDominik KuzmanovićAndrija Nikolić

Ostale Vijesti