SMS za 120 milijuna eura postaje suigrač hrvatskom reprezentativcu?

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 24.03.20. | 09:20

Gdje će ovaj stasiti veznjak kojeg već dvije godine sele s Olimpica?

Tamo negdje prije Svjetskog prvenstva 2018. krenule su priče o basnoslovnim brojkama vezanima uz mladog Srbina Sergeja Milinkovića-Savića. Mnogima su ta nagađanja zvučala polusmiješno, napose nakon što vezni igrač nije previše oduševio u Rusiji.

No njegov Lazio igra najbolju sezonu u zadnjih 20 godina, a razumije se da je to gotovo pa nemoguće ako se ne podrazumijevaju i odlične performanse srbijanskog skipera. Shodno tome, ne čudi da su se zadnjih nekoliko mjeseci nanovo intenzivirale priče o Sergeju kao veoma poželjnoj ''robi'' na tržištu.

Jedan od klubova koji se spominjao, zapravo kao uvjerljivo prvi favorit za ovaj posao, bio je Manchester United. No klub s Old Trafforda ipak je realizirao dovođenje Brune Fernandesa iz Sportinga te se, sudeći po svemu, usrećio.

Što znači da su se vrata drugom interesentu iz Premiershipa šire otvorila. Chelsea je također zagrijan, iako će pak biti primoran izboriti se s konkurencijom van Otoka. No ne pridruži li se svjetski omladinski prvak iz 2015. Mateu Kovačiću, mogao bi – Marcelu Brozoviću.

Iako na listu zainteresiranih klubova treba dodati i Real Madrid, po pripadnicima sedme sile Inter je prvi favorit za potpis ovog svestranog ofenzivnog veznjaka. Već su neko vrijeme u kontaktu, a Antonio Conte ne krije svoj stav da bi Sergeju jako dobro stajala crno-plava kombinacija.

Ipak, glavna prepreka bi mogao biti sam Lazio. Izvori potvrđuju kako igrača, koji ima ugovor do 2023., ''glave'' iz Rima ne namjeravaju pustiti za manje od 120 milijuna eura. Štoviše, predsjednik kluba Claudio Lotito je vjerojatno malko ''nasanjkao'' SMS-a, s obzirom da mu je prošlo ljeto obećao da će, ako u tom trenu ne inizistira na transferu, pustiti ga narednog ljetnog prijelaznog roka (odnosno ovog nadolazećeg) za ispod 100 milijuna.

Stvari su se ipak malo promijenile.

 

 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)


Tagovi

transferiClaudio LotitoChelseaManchester UnitedInterLazioMarcelo BrozovićMateo KovačićSergej Milinković-Savić

Ostale Vijesti