Santi Cazorla karijeru nastavlja pod palicom legendarnog Španjolca

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 20.07.20. | 13:07

Omaleni virtuoz stiže kao slobodan igrač nakon isteka ugovora s Villarrealom.

Santi Cazorla novi je igrač Al Sadda, katarskog kluba kojeg vodi legenda Barcelone i španjolske reprezentacije Xavi Hernandez.

 

 

Prije par dana smo pisali kako Cazorli istječe ugovor s Villarrealom te da je dogovoreno kako se isti neće produživati, a danas je službeno objavljeno kako je Katar njegova slijedeća avantura.

Bivši igrač Malage i Arsenala u karijeri je imao dosta problema s ozljedama, čak je bio 20 mjeseci van travnjaka zbog komplicirane ozljede gležnja zbog koje mu je i prijetila amputacija stopala. No, to ga nije spriječilo da u ovogodišnjoj sezoni upiše 11 golova i 10 asistencija u La Ligi za Žutu podmornicu.

Cazorla je prošao omladinsku školu Ovieda, od kud kao 20-godišnjak prelazi u redove Villarreala. U Španjolskoj je još nastupao za Huelvu i Malagu, a u Engleskoj je šest godina nosio dres Topnika. Sjajni 35-godišnji veznjak je sudjelovao u osvajanju dva FA kupa kao i dva engleska Superkupa s Arsenalom, dok se s reprezentacijom dva puta popeo na krov Europe.

Zanimljivo, unatoč problemima s ozljedama Cazorla je u klupskoj karijeri skupio 585 utakmica, zabio 100 golova i pridodao 110 asistencija, dok je za Furiju upisao 81 nastup i postigao 15 pogodaka.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Henio Kalis/Reuters)

 


Tagovi

Santi CazorlaXavi Hernandeztransferi

Ostale Vijesti