Skandal u Europa ligi: Gosti stigli s osam zaraženih igrača, domaćini odbili igrati utakmicu!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 18.08.20. | 20:32

Zbog koronavirusa još jednoj momčadi prijeti izbacivanje iz Europe.

U preliminarnoj rundi Europske lige danas su trebali igrati Lincoln i Priština. Momčad s Kosova na Gibraltar je stigla sinoć, te su nakon dolaska i testirani. Testovi su pokazali da je u njihovim redovima osam zaraženih igrača, te se utakmica neće igrati. 

Iako su iz Prištine željeli igrati susret, domaćin to nije želio, te će vrlo vjerojatno predstavnik Kosova izletjeti iz natjecanja.

„Gibraltar nije dozvolio da se igra utakmica iako smo imali dovoljno igrača za početak susreta, sad se vraćamo na Kosovo“, izjavio je Kastrim Sopa.

Ukoliko se to dogodi, to bi već bio drugi slučaj izbacivanja kosovske momčadi ove sezone s obzirom da je već ranije u preliminarnoj rundi Lige prvaka zbog istih problema bez igre iz natjecanja ispala Drita.  

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Action Images)

 


Tagovi

koronavirus

Ostale Vijesti