Roma gubi korak za Ligom prvaka, Napoli preokrenuo duboko u sudačkoj nadoknadi (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 05.05.19. | 22:30

Odigrane su utakmice utakmice 35. kola Serie A.

U 35. kolu Serie A, nogometaši Napolija, teškom su mukom došli do pobjede (2-1) na svom travnjaku protiv Cagliarija.

> Atalanta kroči prema Ligi prvaka! Pao i Lazio u Rimu (VIDEO)

Klub za koji inače nastupaju hrvatski nogometaši Darijo Srna i Filip Bradarić (prosijedili na klupi ovo kolo), vodio je od 63. minute kada je na asistenciju Barelle zabio Pavoletti. Izjednačenje domaćima na San Paolu donio je Dries Mertens na asistenciju Ghoulama, a pobjedu u osmoj minuti sudačke nadokande donosi Lorenzo Insigne golom iz sumnjivog penala. S ova tri boda, osigurali su treće mjesto ljestvice sa 73 boda, odnosno deset više od trećeplasiranog Intera uz tri utakmice do kraja.

 

 

 

 

 

 

Za razliku od Napolitanaca, 'romanisti' su izgubili vrijedna dva boda u borbi za plasmanom u Ligu prvaka. Na gostovanju na stadionu Luigi Ferraris došli su do vodstva preko Stephanea El Shaarawya u 82. minuti, ali u sudačkoj nadoknadi Cristian Romero – od ljeta gotovo sigurno novi igrač Juventusa – zabija za izjednačenje Genoe.

Vučica je ovim remijem ostala na petom mjestu ljestvice sa tri boda zaostatka za četvrtoplasiranom Atalantom. Do kraja su ostala tri kola, a samo prve četiri momčadi idu u najelitnije europsko klupsko natjecanje.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Dries MertensLorenzo Insigne

Ostale Vijesti