Real na krilima Ramosa grabi ka tituli prvaka La Lige

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 05.07.20. | 16:43

Sjajni branič Kraljevskog kluba dva kola zaredom donosi bodove.

Odigrana je utakmica 34. kola španjolske Primere u kojoj je Real Madrid minimalnom pobjedom kod Athletic Bilbao napravio veliki korak prema tituli prvaka.

Utakmica je počela s dvije sjajne prilike s obje strane za gol. Prvu su propustili gosti, Asensio je topovski opalio iz slobodnog udarca, vratar Simon je obranio udarac, a na odbijanac je naletio Rodrygo, koji je nesebično pokušao uposliti samog Benzemu, no dao mu je prejaku loptu. Gosti su uzvratili u 6. minuti, Inaki Wiliams je neočekivano dobio loptu u kaznenom prostoru gostiju, ali obrambeni igrač sjajnim uklizavanjem čisti situaciju. Međutim, i da su domaćini zabili VAR bi gotovo sigurno poništio gol zbog evidentnog zaleđa.

Do kraja poluvremena smo vidjeli još po priliku s obje strane, ali su Raul Garcia i Benzema bili neprecizni. Za utakmicu je bila šteta što nije pao gol iz sjajnih prilika na početku jer bi se otvorila, ovako smo na odmor otišli početnim rezultatom.

U drugom poluvremenu se nastavila nervozna i isprekidana igra bez puno prilika sve do 72. minute kad je Marcelo pao u kaznenom prostoru domaćih, a sudac tek nakon poziva iz VAR sobe dosuđuje kazneni udarac. Odgovornost je preuzeo Sergio Ramos i sigurno  zabio 10. golom sezone za veliko vodstvo Reala.

Do kraja susreta smo vidjeli tek jednu pravu priliku gostiju, dok je najviše pola imao sudac Gonzalez, koji je u zadnjim minutama podijelio čak pet žutih kartona. Međutim, rezultat se nije mijenjao i Real je otišao na velikih 7+ ispred Barcelone, koja večeras ima imperativ protiv Villarrela ukoliko želi ostati u igri.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Vincent West/Reuters)

 


Tagovi

Sergio Ramos

Ostale Vijesti