PSG započeo pregovore s igračem Milana vrijednim 30 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 19.04.20. | 10:23

Dobar potez Parižana?

Dok čekaju rasplet situacije s pandemijom koronavirusa, nogometni klubovi su se bacili na posao riješavanja igračke križaljke za sljedeću sezonu. Iako se još ne zna kada će točno biti prijelazni rokovi započeti, pa i završeni, uprave ne smiju prepustiti ništa slučaju te se moraju pripremiti za nadolazeću sezonu kad god ona stigla.

Iz tog razloga ne čudi što je uprava Paris Saint-Germaina već započela pregovore s Milanom oko jednog njihovog igrača. Kako prenosi le10sport, sportski direktor Parižana, Leonardo, otputovao je u Milan gdje je već kontaktirao upravu tog giganta vezano uz njihovog 22-godišnjeg nogometaša Ismaela Bennacera.

Riječ je o alžirskom reprezentativcu koji je na San Siro stigao u kolovozu prošle godine za iznos od 16 milijuna eura, koliko je plaćen Empoliju. Prošloga je ljeta igrao, uz Riyadha Mahreza, ključnu ulogu te bio neizostavan član udarne postave Alžira u pohodu na Afrički kup nacija. Bennacer je polivalentni veznjak, prvenstveno stacioniran nešto defanzivnije, sa velikim potencijalom, a toga su svjesni i Rossoneri.

Uprava talijanskog velikana stavila je cijenu od 30 milijuna eura za nogometaša rođenog u Brazilu, pregovori će se očito nastaviti tijekom cijelog ljeta, a tek treba vidjeti hoće li PSG uspjeti sniziti cijenu na nešto prihvatljiviju razinu.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

LeonardoIsmael BennacerThomas Tuchel

Ostale Vijesti